Susanne Juhl ny direktør for Kort- & Matrikelstyrelsen

14/4/11 9:26

Nick Allentoft

Til juni får Kort & Matrikelstyrelsen ny direktør. Det bliver den 40-årige Susanne Juhl, der kommer fra en stilling som afdelingschef i Klima- og Energiministeriet. Ansættelsen er i dag blevet godkendt i regeringens ansættelsesudvalg efter indstilling fra miljøminister Karen Ellemann.

Departementschef i Miljøministeriet Marianne Thyrring siger i den forbindelse:

- Miljøministeriet har med Susanne fået en meget velkvalificeret direktør med stærke ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er sikker på, at Susanne med sin brede erfaring fra flere dele af centraladministrationen og sin person bliver en stor gevinst for Kort & Matrikelstyrelsen.

Susanne Juhl er i dag afdelingschef i Klima- og Energiministeriet, hvor hun senest har haft ansvaret for den nationale energi- og klimapolitik og har før det bl.a. været vicedirektør i Energistyrelsen, økonomichef i Vejdirektoratet samt været ansat i Finansministeriet.

Stillingen som direktør i Kort & Matrikelstyrelsen bliver ledig, da afgående direktør Jesper Jarmbæk ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt.

Susanne Juhl bliver ansat på åremålskontrakt og tiltræder 1. juni 2011.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.