Ulrik Winge fra København til Frederiksberg

04/02/2011 12:20

Nick Allentoft

Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg har som ny By- og Miljødirektør på Frederiksberg ansat Ulrik Winge. Kommunalbestyrelsen har enstemmigt tilsluttet sig en enstemmig magistrat og ansættelsesudvalgs indstilling om at ansætte Ulrik Winge. Ulrik Winge har massiv ledelsesmæssig og faglig ballast med sig og kommer senest fra stillingen som Centerchef for Center for Bydesign i Københavns Kommune. Ulrik Winge tiltræder stillingen den 1. marts 2011.


”Det er med stor tilfredshed, at jeg kan byde Ulrik Winge velkommen til Frederiksberg Kommune. Jeg er sikker på, at Ulrik Winge med sin mangeårige erfaring fra tunge chefstillinger indenfor miljø og byplanlægning og med sit store kendskab og engagement i relation til kommunale forhold og udfordringer vil blive et stort aktiv for kommunen – herunder ikke mindst By- og Miljøområdets medarbejdere, direktionen og kommunalbestyrelsen”, udtaler borgmester Jørgen Glenthøj (C).


Ulrik Winge, 45 år, er Civilingeniør, MPA og har bl.a. været Miljøchef for DSB, Planlægningsdirektør i Banestyrelsen samt Vicedirektør i Trafikstyrelsen. Siden 2005 har Ulrik Winge været chef for det store plan- og arkitekturområde i Københavns Kommune, nu Center for Bydesign.


”Kommunalbestyrelsen ser med glæde og store forventninger frem til samarbejdet, vores nye By- og Miljødirektør kommer med en stor ballast og et brændende engagement, som nu skal udfolde sig på Frederiksberg", konstaterer borgmester Jørgen Glenthøj (C).


Ulrik Winge udtaler "Jeg er meget glad for at kunne tiltræde stillingen som By- og Miljødirektør på Frederiksberg. Frederiksberg er en fantastisk by med en masse engagerede borgere, som har klare forventninger til den kommunale opgavevaretagelse. Frederiksberg har en helt særlig egenart som al udvikling, fornyelse, bevaring og daglig drift må tage udgangspunkt i. Den opgave ser jeg frem til at skulle løfte sammen med de mange dygtige og kompetente medarbejdere og ledere i By- og Miljøområdet og på tværs i organisationen".


Ulrik Winge er gift med Astrid Egebak Winge og familien tæller en pige og to drenge.

Mest Læste

Annonce