over hele landet

Telefon:

denoffentlige.dk/samskabelse

[email protected]

Tilmeld nyhedsbrev

En række offentlige organisationer, private virksomheder og frivillige foreninger har taget initiativ til dannelse af en national bevægelse for samskabelse.
 
Den landsdækkende samskabelsesbevægelse er åben for alle, der ønsker at etablere et tættere samarbejde mellem offentlige og private parter med henblik på at samskabe fælles løsninger og initiativer, der kan bidrage til at udvikle og forny velfærdssamfundet. Alle der kan tilslutte sig bevægelsens formål og principper kan være med og derved tage aktiv del i bestræbelsen på at udvikle vores velfærdssamfund. 
 
Formålet med den nationale samskabelsesbevægelse er at fremme etableringen samskabende fællesskaber, der bringer relevante offentlige, private og frivillige organisationer og aktive og interesserede borgere sammen i et konstruktivt samarbejde med henblik på at løse vigtige samfundsproblemer, realisere fælles visioner og målsætninger, og forbedre kvaliteten af vores kollektive velfærdsløsninger ved at udfordre vanetænkningen og gå nye og uprøvede veje.
 
Læs meget mere om samskabelse på den selvstændige sektion her på DenOffentlige og find samskabelsesbevægelsens egne udgivelser herunder (klik i det lille symbol i boksene)
 
Tak til de 20 privatpersoner og 17 organisationer, der har finansieret Samskabelsesbevægelsens platform her på DenOffentlige.
 
De 17 organisationer er:
 
- Holbæk Kommune
- Dragør Kommune
- Odense Kommune
- Gentofte Kommune
- Rudersdal Kommune
- Ungdommens Røde Kors
- Center For Frivilligt Socialt Arbejde
- Frivilligrådet
- Boligforeningen 3B
- Cyklistforbundet
- VIA
- RUC
- Henckelhus
- Simply Cooking
- INSP!
- Urban Goods
- Resonans
 
 
 

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter