Tre ting der er gode at have, når børnene skal holdes aktive i ferien

Forsommeren er startet, og de fleste er begyndt at bruge mere tid udenfor. For de flestes vedkommende er forår og sommer en favorit tid på året, og de fleste af éns gode minder stammer fra denne tid på året.

Sponsoreret indhold

Mange børn har det på samme måde; det er nu, de gode minder bliver til, og der skal ske mere end i efteråret og vinteren. Men når nu alt er lukket, hvad gør man så, hvis ikke man vil lade børnene sygne hen foran fjernsynet og iPad’en? Her er tre ting, der kan hjælpe dig godt på vej til mange aktive timer hen over sommeren.

Trampolin

Alle børn elsker at hoppe rundt, og hvad er så bedre end en trampolin? Ikke meget, ifølge mange børn. Har du en have, så er en stor havetrampolin simpelthen et must have. Børnene vil elske det, bruge den i mange timer, både til at hoppe, sidde og snakke og måske endda tage et spil kort på den. Når trampolinen er fri for børn, kan mor og far også lægge sig og sole sig på den, da den er dejligt behagelig at ligge på.

Dyrk noget sport, i alle kan være med til

Der er mange, der ikke ligefrem elsker at være aktive, lige indtil der kommer konkurrence ind i aktiviteterne. Vil du gerne have at dine børn er aktive her, hen over sommeren, så dyrk noget sport med dem. Om det er petanque på en knoldet græsplæne, et spil kongespil eller fodbold, så er konkurrencen noget der holder børn (og voksne for den sags skyld) til ilden, og sørger for at børnene er mere aktive end ellers i længere tid end de ellers ville have været. Eventuelt kan man købe et sæt fodboldmål til haven og tage et spil med børnene, eller nyde deres leg med bolden mens man nyder en kold lemonade og en god bog i solstolen på terrassen.

Badebassin

Alle børn elsker vand, og alle børn der er i et badebassin vil være aktive. Ligegyldigt hvad alder dine børn er, vil de elske at have et badebassin i haven. Har i pladsen, vil et stort badebassin være en stensikker vinder, og kan erstatte mange timers plagen om en tur på stranden med glade unger i vandet. Hvis man har et sæt fodboldmål, kan man endda tage sig et spil vandpolo, hvis målene selvfølgelig flyder og er små nok til det.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer