Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Utrolig historie: Sådan blev 51-årig mor til sit eget barnebarn

Udland

08/11/2023 15:52

J. Bøgen

Det er alligevel et spøjst familieforhold!

I en spøjs historie fra USA blev en 51-årig kvinde pludselig bedstemor til sit eget barn.

Historien blev kendt da 51-årige Julie i programmet 'Good Morning America' kunne afsløre, at hun var gravid med sin datters baby.

Julies datter, 29-årige Breanna, havde i en længere periode forsøgt at blive gravid, men trods fertilitetsbehandling var det ikke lykkedes.

Flere aborter

Det var først efter to ufrivillige aborter og en graviditet uden for livmoderen, at lægerne kunne fortælle Breanna, at hun ikke selv kunne bære et barn.

Det er selvfølgelig en utrolig hård besked at få, men heldigvis var der hjælp at hente.

Julie valgte altså at give sin datter en kæmpe gave og hjælp. Hun blev insemineret kort inden corona for alvor tog fat i USA, og det lykkedes hende hurtigt at blive gravid.

Lige lidt under ni måneder senere blev den lille pige, Briar født. Breanna har i et Instagramopslag fortalt, at både mormor og baby er sunde og raske.

”Briar, født den 2/11 2020 og hun har allerede fyldt vores hjerter med så meget glæde! Min mor var en rockstjerne gennem en meget svær fødsel. Alt det hun ofrede for at bringe dette lille stykke af himlen ind i vores verden, det slår benene væk under mig, ”

Hun fortsætter – ”Min mor, Julie og baby Briar har det begge fantastisk og er begge sunde,”

Og der er sikkert en god grund til at Julies graviditet gik så godt, som den gjorde, om end den var svær. Hun er nemlig i fremragende fysisk form.

”Jeg har løbet 19 maraton og gennemført mange triatlons. Jeg følte mig sund og frisk nok, til at kunne gøre det - og jeg havde meget nemme graviditeter med mine egne børn,” siger Julie, som nu altså er har født både sin datter, og sit eget barnebarn.

Mest Læste

Annonce