Det er mere end 2½ år siden, russiske styrker krydsede grænsen til Ukraine, og efter årtier med fred var der igen krig på det europæiske kontinent.
Vurderingen fra analytikere har lydt, at russerne satsede på en hurtig sejr med en indtagelse af den ukrainske hovedstad Kiev, men sådan er det som bekendt ikke gået - og spørgsmålet er så, hvad russernes plan nu er.
Ifølge den internationale tænketank Institute for the Study of War er den russiske præsident, Vladimir Putins, strategi sandsynligvis at trække krigen i langdrag for på den måde at udmatte det ukrainske forsvar og ligeledes svække den vestlige støtte til Ukraine.
Men den strategi bliver dyrekøbt, vurderer tænketanken.
Kan ikke følge med
Putins formodede filosofi bag strategien er, at Rusland ved at udføre konstante offensive operationer mod Ukraine kan fastholde momentum og gradvist erobre mere land.
Der er bare det ved det, at Rusland næppe vil være i stand til at opretholde det nødvendige antal tropper, ligesom russerne også risikerer at løbe tør for materiel til offensiven.
Tænketanken vurderer, at disse faktorer vil tvinge russerne til at sænkle det offensive tempo, så man ikke længere kan presse på på alle fronter, men i stedet er nødt til at prioritere bestemte sektorer ved fronten.
Det kan give Ukraine mulighed for at modstå de russiske angreb og måske endda tage initiativet i de sektorer, hvor russerne træder på bremsen.
Du kan læse hele ISW's opdatering her.