Foto: Shutterstock

Unødvendig dragt og krokodilletårer: Gør stærkt grin med Mette Frederiksen

Det er ikke alle, der mener at Mette Frederiksens tårer i går var ægte. En af dem er partiformanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, der mener, at det er et stort spin fra socialdemokratiet.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen skulle i går på en mindre rundtur i Danmark, hvor hun først var oppe at tale på Hjørring Gymnasium, inden turen gik til Kolding, hvor hun skulle tale med en minkavler, der på grund af Mette Frederiksen og regeringen måtte aflive alle sine mink.

Efter snakken skulle de ned til et mindre doorstep, hvor de ville tale foran tv-medierne, og her blev det en ganske følsom affære. Statsministeren havde hvert fald svært ved at holde tårerne tilbage, men var de tårer så ægte?

Det tror Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh ikke, og han hænger derfor statsministeren ud i et opslag på sin Facebook-profil. Her kalder han det et kæmpe spin, da Mette Frederiksen først ifører sig en - i hans ord - enorm dragt, der ikke er nødvendig, og derefter kalder han statsministeren ud på hendes ‘krokodilletårer’

“Amen, nu når det socialdemokratiske spin jo nye højder.” lyder det fra Liberal Alliances formand, der fortsætter:

“Først med den enorme dragt. Hallo, statsminister. De RASKE mink ER døde.Det er simpelthen for tykt med den dragt/kostume på en *tidligere* minkfarm, som *aldrig* har haft smitte. Der er ingen fare. Hvorfor give det indtryk?” fortsætter han, inden han langer ud efter ‘krokodille-tårerne’

“Og hvad skal “krokodilletårerne” til for bagefter? Vi ønsker ikke en statsminister, der græder over sine fejl. Vi ønsker en statsminister der retter op på sine fejl. Tager ansvar for dem og erkender dem.Falder danskerne for det der?” lyder det slutteligt fra partiformanden.

Tror du Alex Vanopslagh har fat i noget, eller var det ganske ægte fra Mette Frederiksen?

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.