Valg af garageport – hvad skal du tænke på?

Har du købt en ny bil, har du sikkert brug for en garage, som kan beskytte den mod vind og vejr.

En garage skal naturligvis lukkes med en garageport, men hvordan vælger du bedst en garageport til dine behov? Det kan du få gode råd til her.  

Vælg garageport efter behov

Har du brug for en vippeport eller en ledhejseport som din nye garageport? Det skal du først og fremmest finde ud af.  

Hvis du har behov for, at det skal være så let som overhovedet muligt at åbne din garageport, kan en ledhejseport være det oplagte valg for dig. Med en ledhejseport kan du med et klik få porten til automatisk at hejse sig. Det kræver dog, at du har godt med plads i din garage, da porten hejses hen langs loftet i din garage. Har du en lille garage, kan det derfor blive et problem med pladsen. Med en ledhejseport får du desuden masser af plads foran porten, fordi den netop kører lodret op og ikke kræver plads ud i din gårdsplads for at åbne.  

Det gør til gengæld en vippeport, som hejses manuelt. Måske har du slet ikke behov for plads foran porten, og i så fald kan den mere klassiske vippeport være et bedre valg for dig. Denne type garageport er typisk billigere end en ledhejseport, og den er samtidig nem at montere, ligesom den kræver minimal vedligeholdelse.  

Gå efter en funktionel garagedør  

Hvis du bruger din garage som hobbyrum, lagerrum eller noget helt tredje, kan det være en funktionel garagedør, du skal på jagt efter.  

Mange garagedøre gør det muligt at udnytte garagen bedst muligt. Du kan få garagedøre, der er velisolerede, så du holder godt på varmen, hvis der er brug for det. En garagedør skal nemlig holde kulden ude, men varmen inde. Med en praktisk garagedør kan du hente din cykel, brænde eller andet fra garagen, uden du behøver at åbne porten hver gang. Det gør det til et funktionelt supplement til din garageport.  

Kontakt Novoferm, hvis du har brug for sparring og rådgivning til at finde den helt rigtige garageport og -dør til din garage. De tilbyder et stort udvalg, der passer lige til dit behov.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer