Ny temaside: Sådan ansætter du medarbejdere med handicap

Ledelse

05/11/10 10:30

Jakob Rom Johansen

CABI har lanceret temasiden Medarbejder med handicap, som giver dig, der er leder, gode råd og konkret viden til at ansætte eller fastholde personer med handicap. Skal du ansætte en ny medarbejder, så fokuser på kompetencerne. Også selvom ansøgeren måske har et handicap. Det er et af de gode råd fra temasiden Medarbejder med handicap, som CABI – Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats har offentliggjort.

Temasiden finder du på www.cabiweb.dk/medarbejdermedhandicap, og den er henvendt til ledere, som står over for at ansætte en person med handicap eller fastholde en allerede ansat medarbejder.

Et andet godt råd er at undersøge, om handicappet betyder noget for, hvordan jobbet udføres, eller om opgaverne kan tilrettelægges på en måde, så de matcher skånebehovene. Et handicap behøver ikke at være en stor barriere.

På temasiden finder viden og gode råd om følgende:

· Rekruttering og fastholdelse

· Introduktion i virksomheden

· Gode råd til lederen

· Støtte fra jobcentret.

Hos jobcentret kan du få masser af hjælp til rekruttering og fastholdelse af personer med handicap. Det gælder også vejledning om, hvilken økonomisk støtte din virksomhed kan få.

På CABI’s temaside har vi desuden samlet viden om udvalgte handicap, som kan være nyttig for dig i virksomheden.

Se temasiden her

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.