Mød COI på Velfærdens innovationsdag

Velfærd

14/01/2015 11:44

Paul Sauer

Kom og hør nærmere om COI’s innovationspraktik! Mød os i vores stand eller deltag i vores temasession. Her kan du blive klogere på videnspredning imellem kommunerne.

Bedre velfærd for borgerne

COI deltager i Velfærdens Innovationsdag d. 22. januar 2015 i Øksnehallen, København. En dag med fokus på nye veje til bedre velfærd, både hvad angår de brede velfærdsdagsordener og de mere sektorspecifikke udfordringer. Velfærdsledere og udviklingsansvarlige mødes for at dele løsninger, erfaringer og idéer, der kan være med til at skabe endnu bedre velfærd for borgerne.

Du kan finde os på vores udstillingsstand og vores temasession der foregår om eftermiddagen. Sessionen tager udgangspunkt i COI’s innovationspraktik som eksempel på en ramme for videnspredning. Vi ser nærmere på, hvad det personlige møde kan, og udfordringerne, der kan være i at videndele og omsætte den viden efterfølgende.

Praktik i praksis

Undervejs i sessionen kan du bl.a. møde Laila Mariann Hansen der er projektleder for innovation i Silkeborg Kommune. Laila vil tale om udfordringerne og fordelene i at vidensprede kommunerne imellem. Silkeborg Kommune har som eksempel indstiftet en innovationspris - Copycat-prisen - der hædrer de medarbejdere, som har kopieret eller i høj grad ladet sig inspirere af de bedste idéer hos andre og implementeret dem i kommunen

Ligeledes vil kommunaldirektør i Gladsaxe Bo Rasmussen og departementschef i Økonomi- og Indenrigsministeriet Sophus Garfiel tale om det personlige mødes vej til bedre vidensbredning. Bo Rasmussen og Sophus Garfiel har på skift været i praktik hos hinanden og har haft succes med at omsætte den oplevelse i egen praksis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand eller til vores temasession.

Velfærdens Innovationsdag arrangeres af Mandag Morgen i samarbejde med KMD, VIA UC, Madkulturen og Fødevareministeriet.

Læs mere om Velfærdens Innovationsdag og find programmet via Mandag Morgen: Velfærdens Innovationsdag 2015

Tilmeld dig her: www.tilmeld.dk (billetterne er næsten udsolgt)

Mest Læste

Annonce