International ros til dansk autismeindsats
15/11/2018
Social Når den internationale autismeorganisation WAO (World Autisme Organisation) i disse dage afholder sin årskongres i Houston, USA sker det med et tydeligt dansk aftryk.
May sikrer sig regeringsopbakning til brexitaftale
14/11/2018
Politik Efter et fem timer langt møde i London er der nu opbakning fra konservative ministre til et aftaleudkast. Usynlig grænse kan opretholdes, og overgangsperiode kan forlænges efter fælles ønske, siger Michel Barnier.
Den næste store sundhedsrevolution: Fremtidsforsker siger giv slip - del1
14/11/2018
Sundhed Der findes ikke nogen sektor, der er så kompliceret som sundhed. Så tilgiv dig selv, hvis du har mistet overblikket, lyder det fra fremtidsforskerne Anne og Lotte, som i denne artikel tager dig med i helikopteren for at se på de positive scenarier
Den næste store sundhedsrevolution: Fremtidsforsker siger giv slip - del2
14/11/2018
Sundhed Anden del af fremtidsforskerne Anne Skares & Liselotte Lyngsøs artikel om den revolution, der er igang på sundhedsområdet. Mere bliver til bedre og fællesskaber bliver afgørende.
Svindelsagen: Nu er alle Brittas børn sigtet for groft hæleri
14/11/2018
Velfærd Britta Nielsens to døtre nægter sig skyldige i groft hæleri. "Man sætter ikke spørgsmålstegn ved noget, når det kommer fra ens mor," siger en af dem til Kanal 5.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter