BDO med i nyt projekt under Fornyelsesfonden - FoodTura

Fornyelsesfonden under Erhvervsstyrelsen har bevilget ca. 3,2 mio. kr. til et nyt projekt, hvor BDO sammen med tre andre projektpartnere skal udvikle og teste nye elektroniske værktøjer, der forbedrer ressourceudnyttelse i bl.a. hospitalernes køkken på baggrund af data om patienternes ernæringsforhold.

Projektet – der er døbt FoodTura - kører over de næste to år og har som formål at få udviklet et IKT-baseret værktøj, som integrerer patientrelaterede data med en bedre og mere rationel kostplanlægning, ernæringsmonitorering og bedre ressourceudnyttelse i plejecentrenes og hospitalernes køkkener.

Projektejeren er Anova Data A/S, som BDO har et tæt samarbejde med i kostprogrammet. BDO understøtter den overordnede projektstyring samt indgår som projektdeltager i en række workshops og analyser.

Læs mere her

 

Emneord: Fornyelsesfonden, Innovation, Kost, Hospitaler, Plejehjem
BDO Public på DenOffentlige.dk BDO Public er et selvstændig selskab i BDO-koncernen, der med 1000 medarbejdere og en samlet årlig omsætning på ca. 900 mio. kr. hører til blandt Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomh...
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også