Arrangementer

Udvalgte arrangementer om styring og ledelse i juni

Udvalgte arrangementer i juni måned¨

Lederne holder temadage om "den nordiske superleder" - om det særlige ved nordisk ledelse. Det foregår  den 8. juni i København og den 9. juni i Aarhus kl. 13-17 og koster 1695 kr.  Der er indlæg af bl.a. Ove Kaj Pedersen og Charlotte Mandrup.  

https://www.lederne.dk/ledelse-i-dag/konference

Effektbaseret økonomistyring. En temadag af COK med professor Per Nikolaj Bukh. Et solidt tilbud med en pris på 3.350 kr. Foregår i Vejle den 8.juni kl. 9-16..

http://www.cok.dk/effektbaseret-okonomistyring-temadag-ledere-specialister

Resultatorienteret styring på nye måder. Forskerene bag KORAS studie af effekten af resultatorienteret styring Marie Østergaard Møller præsenterer rapporten og mulige reaktioner på et møde i Aarhus den 9.juni kl. 16-18. Arrangementet er gratis.

http://www.kora.dk/arrangementer/2016/resultatbaseret-styring-paa-nye-ma...

Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse & Styring på DenOffentlige.dk Forum er et løstkoblet netværk, hvis formål er at udgøre et mødested for en debat om at fremme bedre offentlig styring og ledelse. ...
Aktivitet: Artikler: 91 | Kompetenceområder: 6

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.

 • 08.02.19 Ledelse
  DenOffentlige fortsætter med nye ejere og samme chefredaktør

  Denoffentlige er blevet overtaget af Media Group Denmark, som ejer og driver en række andre netmedier. Samtidig er Nick Allentoft ansat som chefredaktør.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 24.10.18 Ledelse
  Giv plads til at træne de tværfaglige kompetencer

  Et succesfuldt tværfagligt samarbejde kræver koblingskompetencer – at ledere og medarbejdere på tværs af organisationen er i stand til at kommunikere, koordinere og kooperere. Men det kommer ikke af sig selv, siger professor. Hør mere på konference.

 • 11.09.18 Ledelse
  VUC Syds fremtid truet: Styrelse har indsat ny bestyrelse

  Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har indsat et midlertidigt styre for VUC Syd. Det midlertidige styre afløser den nuværende bestyrelse, og skal vurdere VUC Syds fremtid. Det oplyser ministeriet.