Arrangementer om ledelse i marts

Vi udvælger i hvert nummer ledelsesavisen de lederarrangementer vi synes ser særligt spændende ud og er til at betale. Send gerne feed back eller forslag til Henrik Hjortdal på [email protected]

Er domænefagligheden under pres?

8. marts kl. 15-18, CBS, Frederiksberg. Arr. Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse (450 kr, gratis for FORUM-medlemmer)
Indlæg af Knud Aaarup, som smækkede med døren, da han forlod posten som direktør i Socialstyrelsen, Jan Nørgaard, medforfatter til bogen Ledelseskrise i konkurrencestaten, Jesper Fisker, Undervisningsministeriet samt Sara Vergo, formand for DJØF Offentligt ansatte.


Ungdomsringens lederkonference

10.-11.marts 2016 i Horsens (1995 kr. inkl. overnatning)

Retter sig mod ledere på børn- og ungeområdet især Ungdomsskoler, Fritidsklubber mm.Med god mulighed for at netværke. God pris.

 

Ledelse igennem paradokset

Aarhus den 12. eller 13. marts (pris: 730 kr)

Det er et weekendkursus med undervisning og dialog med afsæt i Lotte Lüschlers vigtige bog Ledelse gennem paradokset. Lotte Lüschler underviser selv den 12.
 


Hvor bevæger offentlig ledelse sig hen?

Nyborg 31.marts- 1.april (pris 1150-4550 kr., afhængig af varighed, indkvartering, medlemskab mm)

Faglige workshops og debat med bl.a. Birgitte Anker, Lars Bo Kaspersen, Kirsten Bundgaard, Christine Brochdorf på Socialt Lederforums landsmøde på Nyborg Strand.

 

Resultatbaseret styring på nye måder

Som opfølgning på KORAs kritiske undersøgelse  holdes et debatmøde om muligheder for bedre resultatstyring med afsæt i socialområdet.

KORA, København den 31.marts kl. 16-18 (gratis)

Emneord: Ledelsesavisen #2
Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse & Styring på DenOffentlige.dk Forum er et løstkoblet netværk, hvis formål er at udgøre et mødested for en debat om at fremme bedre offentlig styring og ledelse. ...
Aktivitet: Artikler: 91 | Kompetenceområder: 6

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.