Arrangementer om ledelse i marts

Vi udvælger i hvert nummer ledelsesavisen de lederarrangementer vi synes ser særligt spændende ud og er til at betale. Send gerne feed back eller forslag til Henrik Hjortdal på hhj.om@cbs.dk

Er domænefagligheden under pres?

8. marts kl. 15-18, CBS, Frederiksberg. Arr. Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse (450 kr, gratis for FORUM-medlemmer)
Indlæg af Knud Aaarup, som smækkede med døren, da han forlod posten som direktør i Socialstyrelsen, Jan Nørgaard, medforfatter til bogen Ledelseskrise i konkurrencestaten, Jesper Fisker, Undervisningsministeriet samt Sara Vergo, formand for DJØF Offentligt ansatte.


Ungdomsringens lederkonference

10.-11.marts 2016 i Horsens (1995 kr. inkl. overnatning)

Retter sig mod ledere på børn- og ungeområdet især Ungdomsskoler, Fritidsklubber mm.Med god mulighed for at netværke. God pris.

 

Ledelse igennem paradokset

Aarhus den 12. eller 13. marts (pris: 730 kr)

Det er et weekendkursus med undervisning og dialog med afsæt i Lotte Lüschlers vigtige bog Ledelse gennem paradokset. Lotte Lüschler underviser selv den 12.
 


Hvor bevæger offentlig ledelse sig hen?

Nyborg 31.marts- 1.april (pris 1150-4550 kr., afhængig af varighed, indkvartering, medlemskab mm)

Faglige workshops og debat med bl.a. Birgitte Anker, Lars Bo Kaspersen, Kirsten Bundgaard, Christine Brochdorf på Socialt Lederforums landsmøde på Nyborg Strand.

 

Resultatbaseret styring på nye måder

Som opfølgning på KORAs kritiske undersøgelse  holdes et debatmøde om muligheder for bedre resultatstyring med afsæt i socialområdet.

KORA, København den 31.marts kl. 16-18 (gratis)

Emneord: Ledelsesavisen #2
Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse & Styring på DenOffentlige.dk Forum er et løstkoblet netværk, hvis formål er at udgøre et mødested for en debat om at fremme bedre offentlig styring og ledelse. ...
Aktivitet: Artikler: 91 | Kompetenceområder: 6

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.

 • 08.02.19 Ledelse
  DenOffentlige fortsætter med nye ejere og samme chefredaktør

  Denoffentlige er blevet overtaget af Media Group Denmark, som ejer og driver en række andre netmedier. Samtidig er Nick Allentoft ansat som chefredaktør.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 24.10.18 Ledelse
  Giv plads til at træne de tværfaglige kompetencer

  Et succesfuldt tværfagligt samarbejde kræver koblingskompetencer – at ledere og medarbejdere på tværs af organisationen er i stand til at kommunikere, koordinere og kooperere. Men det kommer ikke af sig selv, siger professor. Hør mere på konference.

 • 11.09.18 Ledelse
  VUC Syds fremtid truet: Styrelse har indsat ny bestyrelse

  Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har indsat et midlertidigt styre for VUC Syd. Det midlertidige styre afløser den nuværende bestyrelse, og skal vurdere VUC Syds fremtid. Det oplyser ministeriet.