Arranger et vellykket ledermøde

Vi skal her se nærmere på, hvad et rigtigt godt og velfunderet ledermøde indeholder, og hvordan man får sine deltagere til at gå hjem med det største og bedst mulige faglige udbytte. Læs med her, og bliv inspireret.

Der er mange opfattelser af, hvad en god leder er og kan. En af de ting, som oftest går igen, er ønsket om, at en leder altid holder sig opdateret og ajour med tidens tendenser, således at han eller hun undgår at sidde fast i en uheldig rille af mønstre.
En rigtig god måde, hvorpå ledere kan følge med og udvikle sig, er ved at deltage på jævnlige ledermøder. 
 
Få kompetent inspiration
Skal du afholde et lederkursus, kan det godt betale sig at få inspiration fra kompetente spillere på banen. Der sker rigtig meget i nutidens samfund, både hvad angår digitalisering, alternative ledelsesformer, samarbejde med udlandet og dermed hele spørgsmålet om internationalitet og meget mere. Med mindre man er vant til at afholde lignende kurser, er det alfa og omega at lade sig inspirere.
 
Følger du genvejen ovenfor, ledes du videre til et samlingspunkt af idéer og kompetencer på området, og du kan ikke undgå at blive inspireret til, hvordan du selv vil have, at dit lederkursus skal forme sig.
 
Fagligt indspark
Når du først har samlet en gruppe ledere på dit kursus, vil mange af dem være interesserede i at få input – både fra hinanden naturligvis, men også udefra. Derfor kan det være en rigtig god idé at overveje, om budgettet giver mulighed for at hyre en foredragsholder. Én med en masse på hjertet, og som måske ser helt anderledes på ledelse end de fleste. Det kan være meget brugbart at høre andre tale om det samme felt, som man selv arbejder i.
 
Merchandise
Selvom deltagerne på kurset vil være højtstående voksne mennesker, skal man aldrig lade være at tænke i merchandise-baner. Det er fedt at få noget med hjem fra de kurser, man deltager i. Om det er en kuglepen, en notesbog, inspirationsmateriale eller en kildevand, er helt underordnet. Giv dem noget med hjem, som de kan dele med deres kollegaer, og som gør, at de selv husker tilbage på kurset med glæde.
 
Saml en håndfuld ting i nogle papirposer, og hav dem klar, når kursusdeltagerne kommer. Er kurset af længere varighed, kan der også med fordel være noget spiseligt i posen, så de kan holde blodsukkeret højt og hjernen i gang.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer