Furesø mister endnu en direktør

Ledelse

11/04/2019 08:15

Nick Allentoft

Furesøs kommunaldirektør gennem tre år smutter til nabokommunen Egedal.

47-årige Christine Brochdorf, der har mere end 15 års erfaring fra topstillinger i Furesø, Hvidovre og Københavns kommuner, stiller sig i spidsen for Egedal Kommune og dens cirka 3500 medarbejdere fra 1. juni.

Borgmesteren glæder sig

Borgmester Karsten Søndergaard glæder sig til at byde den nye kommunaldirektør velkommen og er overbevist om, at ansættelsesudvalget har valgt den helt rigtige kandidat til jobbet.

Nyhedsbrev 2

100.000 mennesker læser med hver måned. Skal du være den næste? 

Prøv os! Bestil vores nyhedsbrev - og få automatisk artikler, debat og konstruktiv viden om velfærdssamfundet.

Det er gratis 

- "Med valget af Christine Brochdorf får vi en erfaren og visionær topleder, der kan give retning og arbejdsglæde for Egedals ansatte på tværs af organisationen. Samtidig får vi en topleder med et godt blik for offentlig service, som med sikker hånd kan håndtere både den løbende drift samt udviklingen af kommunen. Både ansættelsesudvalget og Byrådet har stor tiltro til, at Christine Brochdorf er den helt rigtige til at udvikle Egedal til gavn for borgere, forenings- og erhvervsliv", udtaler borgmesteren.

Klar til at trække i arbejdstøjet

Forventningerne til jobbet som kommunaldirektør i Egedal er også store hos hovedpersonen selv. Christine glæder sig til at bruge sin brede topledelseserfaring til at tage hul på store opgaver som kommunens byudviklingsplan, investeringsplan og arbejdet med fremtidens skole.

- Egedal har mange ambitioner, der skal indfries i de kommende år. Der er vedtaget en strategisk velfunderet investeringsplan, der skal fremtidssikre byer, bygninger og velfærdsløsninger i de kommende mange år. Den glæder jeg mig til at være med til at omsætte til konkret handling. Jeg glæder mig i det hele taget til at lære Egedal at kende. Sammen med politikere, medarbejdere, borgere, foreninger og erhverv ser jeg frem til at fortsætte og udvikle den kurs, der er sat for Egedal, og som gør kommunen unik," siger Christine Brochdorf.

Erfaren direktør

Det er en erfaren kvinde, der stiller sig i front for Egedal Kommune: Christine har de sidste tre år været kommunaldirektør i Furesø Kommune. Inden da har hun desuden været direktør i både Hvidovre og Københavns kommuner for de større velfærdsområder.

Christine er uddannet cand.scient.adm fra Roskilde Universitet. Hun bor i København med sin mand og deres tilsammen fire børn.

Christine Brochdorf overtager jobbet som kommunaldirektør i Egedal Kommune fra Lars Wilms, der har valgt at gå på pension.

Mest Læste

Annonce