Kæreste til drabssigtet sygeplejerske: Vi ville have børn

Ledelse

14/08/2015 00:23

Nick Allentoft

Kæresten til den 31-årige sygeplejerske, der er sigtet for fire drab, er sikker på, at hun er uskyldig.

Politiet mener, at hun har dræbt fire mennesker og forsøgt at dræbe en femte. 

Alligevel er kæresten til den 31-årige sygeplejerske, der er sigtet for at tage livet af patienter på Nykøbing Falster Sygehus, ikke i tvivl om sin kærestes uskyld. Det fastslår han overfor TV2 Øst.

- Jeg kender hende, og hun har ikke gjort det her. Jeg tror, at vi er godt i gang med Plejebo nummer 2, siger han med henvisning til sagen om en plejehjemsassistent, der i 1997 blev anholdt og sigtet for 22 drab på et københavnsk plejehjem.

Den 32-årige mand fortæller i et interview med TV2 Øst, at parret inden sygeplejerskens anholdelse 1. marts levede et helt almindeligt liv.

- Det er jo helt surrealistisk. Jeg har en kæreste, som jeg bor sammen med. Hun er veluddannet, dygtig, ansvarsfuld og et dejligt menneske. Vi planlagde familieforøgelse og havde netop bestilt ferie. Og pludselig sidder hun fængslet for drab, siger han. 

Under et retsmøde i Nykøbing Falster kom det tirsdag frem, at sygeplejerskens kolleger gennem længere tid havde talt om, at der var mange dødsfald omkring den unge sygeplejerske - mistænkeligt mange.

Tilsyneladende er det dog ikke dem alle, der mistænker den 31-årige for drab. 

Kæresten fortæller i hvert fald, at flere af sygeplejerskens kolleger har besøgt hende i arresten. Det samme har hendes datter, veninder og familie. 

Tirsdagens retsmøde var det første åbne i sagen, og således fik offentligheden for første gang lov til at høre, hvad politiet bygger mistanken på. 

Sygeplejerskens kæreste er ikke imponeret.

- Anklagemyndigheden har efterforsket sagen i seks måneder. De har efter min bedste overbevisning ikke præsenteret et eneste bevis. Der er ifølge apoteket på sygehuset ikke noget medicinsvind.

- Der er en sprøjte med nogle medicinrester, men intet dna eller fingeraftryk, der forbinder den med min kæreste. Der er kun nogle vidneudsagn fra kolleger på en arbejdsplads, hvor det gennem seks måneder har svirret med snak, gætterier og rygter, siger han til TV2 Øst.

/ritzau/

Mest Læste

Annonce