Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune

Ullasvej 23, 3700 Rønne

Telefon: 56920000 Website: www.brk.dk E-mail:

Borholms Regionskommune

Navne

Pressemeddelelser

 • Valgkampen flyver ind til Folkemødet
  28.05.15 Politik

  Folkemødet sætter i samarbejde med Danish Air Transport alle sejl til for at få bragt selve valgkampen til Bornholm – og tilbyder at skræddersy afgange til folketingskandidaterne og politiske journalister fra hele landet

 • Hvor mange er vi tilbage om 12 år?
  18.05.15 Infrastruktur

  I dag sendes årets befolkningsprognose til Økonomi- og Planudvalget. Hovedresultaterne fra prognosen er, at indbyggertallet vil falde, så Bornholm i 2027 har omkring 35.400 indbyggere. Det er en tilbagegang på 4.430 personer eller 11 pct.

 • Bornholms erhvervsklima skal op i den bedste halvdel
  19.03.15 Politik

  I de kommende uger udsender Dansk Industri spørgeskemaer til deres medlemmer for at tage temperaturen på klimaet for erhvervslivet på Bornholm. Erhverv- og beskæftigelsesudvalget har sat som mål, at regionskommunen i år skal op i den bedste halvdel. Ambitionen styrkes af, at én indgang til erhvervslivet på Bornholm nu er en realitet. De første konkrete resultater er begyndt at vise sig.

 • De nye regler for sygedagpenge
  07.11.14 Velfærd

  Den 1. juli trådte første del af den nye sygedagpengereform i kraft – anden del kommer d. 5. januar 2015. Bornholms Regionskommune har lavet denne information.

 • Hvad skal Bornholm satse på for fremtiden?
  09.09.14 Politik

  Bornholms Regionskommune er gået sammen med Realdania om at udvikle en visionsplan, der kan danne et realistisk grundlag for øens fremtid. Udviklingsarbejdet er del af Realdanias initiativ Yderområderne på forkant med omstillingen. Udover Bornholms Regionskommune samarbejder Realdania også med fire andre kommuner i yderområderne om at udvikle nye, strategiske visionsplaner.

 • Folkemødet 2012 på Bornholm boomer
  07.03.12

  Mere end tre måneder inden Folkemødet 2012 på Bornholm har over 177 partier, virksomheder, medier og organisationer meldt sig som arrangører af events. Det er langt over en fordobling i forhold til premieren i fjor.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner