Bornholms topledelse på plads efter Loft fyring

Kabalen efter fyringen af Peter Loft er nu på plads på Bornholm. Centerchef bliver servicedirektør efter han blev forfremmet tidligere i år til kommunaldirektør.

Her til aften besluttede kommunalbestyrelsen at følge ansættelsesudvalgets indstilling og ansætte kommunens nuværende centerchef for Sundhed og Forebyggelse, Trine Dorow som ny servicedirektør i Bornholms Regionskommune. Hun efterfølger Johannes Nilsson, der tiltrådte som kommunaldirektør tidligere på foråret.

Trine Dorow har et solidt kendskab til serviceområderne i kommunen. Som nyuddannet startede hun som sygeplejerske på sygehuset tilbage i 1995, og siden da har hun været ansat i forskellige funktioner i kommunen i henholdsvis; døgnhjemmeplejen, Familieteamet, Psykiatri og Handicap, Børne og Skolesekretariatet og senest kommer hun fra jobbet som centerchef for Center for Sundhed og Forebyggelse, hvor hun har været ansat siden 2014.

Trine Dorow er blandt andet kendt for at finde nye veje at løse opgaver på og en uformel ledelsesstil baseret på klare værdier. Hun er uddannet som sygeplejerske, har en videregående uddannelse som Cand. Scient. Soc. og har taget to master uddannelser; en i projektledelse og procesoptimering og en i offentlig ledelse. Senest har hun videreuddannet sig i videns- og innovationsledelse.

I det nye job får Trine Dorow ansvaret for mange af de helt borgernære service- og velfærdsområder som sundhed og forebyggelse, børn og familie, skole, ældre samt psykiatri og handicap. Servicedirektøren skal desuden understøtte og udleve kommunalbestyrelsens visioner for øen.

Trine Dorow bliver samtidig en del af direktionen, som ud over hende består af kommunaldirektør Johannes Nilsson og koncerndirektør Claus Steensgård.

Trine Dorow tiltræder jobbet med virkning fra 1. juni 2019.

Emneord: 030619, Kommunaldirektører, Bornholms Regionskommune, Trine Dorow, Johannes Nilsson
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også