Foto: Shutterstock

Dansk Industri ansætter PA-chef

Fra 1. marts bliver DI's Public Affairs-indsats styrket, når Lasse Honoré ansættes som PA-chef

36-årige Lasse Honoré kommer fra som stilling som afdelingschef i Public Affairs-bureauet Rud Pedersen, hvor han i en årrække har rådgivet en række virksomheder om interessevaretagelse på Christiansborg. Han skal stå i spidsen for en nyoprettet enhed, der får ansvaret for Public Affairs og digital interessevaretagelse i Dansk Industri.

"Jeg er rigtig glad for, at Lasse har sagt ja til jobbet. Lasse kommer til at stå i spidsen for et helt nyt team af PA-rådgivere, der skal gøre DI’s interessevaretagelse endnu bedre. Samtidig skal Lasse hjælpe med, at DI udvikler sig på den digitale interessevaretagelse og bliver skarpere på sociale medier," siger Morten Høyer direktør for Public Affairs og Kommunikation.

Lasse Honoré har i en årrække beskæftiget sig med interessevaretagelse i konsulentverdenen og har også erfaring fra Christiansborg, hvor han har været særlig rådgiver for tidl. børne- og socialminister Mai Mercado (K) og afdelingsleder for Det Konservative Folkeparti. Derudover har han en baggrund som landsformand for Konservativ Ungdom og rådgiver for Odenses tidligere borgmester, Jan Boye. Han er uddannet cand.scient.pol i statskundskab fra Syddansk Universitet.

"Jeg glæder mig til at blive en del af DI og være med til at hjælpe DI’s medlemmer til at få bedre rammer til at drive deres forretning. Jeg ser frem til samarbejdet med medlemmer, kolleger og ikke mindst alle de interessenter og politikere, der er med til at definere erhvervspolitikken i Danmark. Med en far, der har haft egen vognmandsforretning og en svigerfar, der har været slagtermester, ved jeg fra nærmeste hold, hvor vigtigt det er med en regulering af erhvervslivet, der skaber muligheder for danske virksomheder og arbejdspladser - og som ikke lægger unødigt bånd på dem," siger Lasse Honoré.

Lasse Honoré tiltræder stillingen som PA-chef i Dansk Industri 1. marts 2021. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.