Direktør stopper: Pendling var for hårdt

Direktør blev træt af at køre over 100 kilometer mellem hjem og arbejde hver dag. Nu siger han stop.

Flemming Lehbert Sørensen har de seneste tre år været direktør med særligt ansvar for teknik- og miljøområdet i Rebild Kommune. Nu har kommune indgået en fratrædelsesaftale med Flemming Lehbert Sørensen, som blev træt af, at pendle de over 100 kilometer mellem hans hjem i Holstebro og rådhuset i Rebild.

- Flemming har været direktør i godt tre år og er dagligt kørt fra Holstebro. Det har været en betydelig udfordring i balancen mellem arbejdet og familielivet, og det har været svært at opretholde den nødvendige motivation for at kunne fungere optimalt i jobbet. Der har på den baggrund været et gensidigt ønske om at indgå en fratrædelsesaftale. Jeg vil gerne sige tak til Flemming for indsatsen, udtaler kommunaldirektør Jes Lunde.

Flemming Lehbert Sørensen fratræder den 1. januar 2019.

Sekretariatschef Susy Lauesen konstitueres i stillingen som direktør med ansvar for Center Natur og Miljø og Center Plan, Byg og Vej.

Du er som journalist eller borger altid velkommen til at kontakte os for en udtalelse, baggrundsviden eller andet, du måtte have brug for. Vi har samlet kontaktoplysninger, vores sociale medier og nyttige links til blandt andet dagsordner og høringer.

 
Emneord: Flemming Lehbert Sørensen, Jes Lunde, Rebild Kommune, Pendlere, Kommunaldirektører, Susy Lauesen, 131218
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også