Første spadestik af Lineage Campus Vejle
Første spadestik af Lineage Campus Vejle

Lineage forventer at styrke sit nordiske netværk med første spadestik til en udvidelse af Vejle-facilitet

Erhvervsliv

06/03/2024 15:42

Redaktionen

Lineage, en af verdens førende temperaturstyrede industrielle REITs og leverandører af integrerede løsninger, annoncerer det første spadestik til en udvidelse af facilitetet Campus Vejle i Danmark, for at imødekomme kravene fra sine kunder i sektoren for frosne fødevarer.

Den strategiske placering af Lineage Campus Vejle udgør et tyngdepunkt for kunder, der importerer og eksporterer frosne fødevarer på tværs af landegrænser. Det skyldes, at Vejle fungerer som et centralt punkt, hvor en stor del af det frosne detailmarked er koncentreret inden for en radius af 30 kilometer. Selve byen fungerer som et stort knudepunkt for danske detailhandlere. Desuden giver Vejle effektiv adgang til større havne i regionen, såsom Aarhus og Hamborg, hvilket forbedrer kundernes muligheder for at opfylde deres logistiske behov.

Lineages udvidelse af facilitetet til frosne fødevarer forventes at inkludere 10.000 EUR-pallepladser, for bedre at kunne imødekomme eksisterende kunders behov. Det eksisterende facilitet på Campus Vejle tilbyder indfrysning, som ofte er en vigtig funktion for fødevareproducenter, samt kolli pluk, der sikrer en sikker og effektiv produkthåndtering og pakning til detailkunder.

"Det første spadestik til vores udvidelse i Vejle markerer Lineages fortsatte bestræbelser på at støtte vores kunders globale forsyningskæder," siger Harld Peters, President for Lineage Europe.

Carsten Wolf, Regional Vice President Nordic Region hos Lineage, siger: "Vi anerkender den betydelige koncentration af frosne fødevareprodukter, der bevæger sig ind og ud af regionen. Udvidelsen af vores facilitet i Vejle har til formål at give os mulighed for effektivt at imødekomme vores kunders behov, som ikke kun omfatter detailhandlere, men også fødevareproducenter og leverandører, der ønsker at være tæt på deres kunder."

Lineage gik ind i den nordiske region af Europa i 2020 med købet af Kanalholmen 15 ("Kanalholmen"), et stort kølelager beliggende i Avedøre Holme industriområde i Hvidovre. I øjeblikket driver Lineage et robust netværk af temperaturkontrollerede logistikfaciliteter i Danmark og Norge. 

Kilde: Pressemeddelelse Lineage.

Mest Læste

Annonce