Gorky Park i Kharkiv. Foto: Shutterstock
Gorky Park i Kharkiv. Foto: Shutterstock

Se videoen: Russerne bomber forlystelsespark

Europa

05/5/22 1:43

Jens Asbjørn Bøgen

Video viser, hvordan russiske bomber forvandler forlystelspark til aske.

Rusland har gang på gang understreget, at de ikke angriber civile i Ukraine. Det er kun militære mål, der står for skud, lyder det.

Men hvis det er tilfældet, må man sige, at russerne har en meget bred vurdering af, hvad et militært mål er.

Lige nu florerer der nemlig en video på Twitter, der viser forlystelsesparken Gorky Park i Kharkiv i det nordøstlige Ukraine blive bombet sønder og sammen. Heldigvis ser der ikke ud til at være besøgende i parken under angrebet.

Se ødelæggelserne i videoen.

Det har ikke været muligt at finde ud af, hvornår bombardementet fandt sted, men videoen begyndte at florere på internettet om aftenen onsdag d. 4. maj 2022.

Gorky Park i Kharkiv er over hundrede år gammel og er en populær familiepark med forlystelser og kulturelle oplevelser.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.