Kommune tilbyder nybagte forældre at plante et træ for deres nyfødte.

Familier planter et træ for deres nyfødte og skaber lille frugtplantage

Kommune tilbyder nybagte forældre at plante et træ for deres nyfødte barn. Det har foreløbig skabt en lille frugtplantage med over 400 træer.

Rødovre Kommune har tilbudt 430 forældrepar at plante et træ for deres nyfødte barn. Ordningen startede op i 2013, hvor der blev plantet 88 nye ”børnetræer”.  

Det seneste år er der blevet født 430 børn i Rødovre. De er alle blevet tilbudt deres eget træ, som de kan følge gennem livet. Foreløbig har 88 børn fået deres eget træ, og ved hvert træ bliver der opsat et skilt, så forældre og børn kan finde lige nøjagtigt deres træ.

”Barnet får sammen med forældrene mulighed for at følge træet gennem livet, og det kan forhåbentlig give en masse gode stunder sammen. Alle vi andre kan glæde os over, at Rødovre bliver lidt grønnere med alle de nye børnetræer”, siger borgmester Erik Nielsen.

Sidste år blev der plantet 88 træer for børn, der var født i den første halvdel af 2013. Det forventes, at den nye plantning ligesom sidste år bliver frugttræer og fortsætter i det samme område ved Jyllingevej og Vestvolden.

 

Emneord: Børnetræer, Frugttræer, Nyfødte, Livstræ
Rødovre Kommune på DenOffentlige.dk Rødovre Kommune
Aktivitet: Artikler: 19 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også