Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Laveste i ugevis: Så billig er strømmen i morgen

Forbrug

15/12/2023 13:19

J. Bøgen

Det er en kærkommen udvikling!

December er en dyr måned af mange årsager.

Der skal handles julegaver, der skal købes mad ind til julemiddagen, der skal måske afholdes et par julefrokoster - og så skal man jo også lige tænde for varmen og bruge mere elektricitet på grund af det tiltagende mørke.

Derfor er elpriserne for alvor noget, det kan betale sig at holde øje med, hvis man vil passe lidt på sin elregning - men i morgen er det måske ikke så nødvendigt.

Elpriserne giver os nemlig en tidlig julegave!

Laveste i ugevis

Modsat i dag, fredag, hvor prisen per kW-time har været over 2 kroner i flere timer, er billedet noget helt andet lørdag.

Vest for Storebælt kommer kW-time-prisen ikke over 1,61 kroner på noget tidspunkt, og øst for Storebælt bliver det endnu billigere med 1,42 kroner som døgnets toppris.

Når vi ser på døgnets laveste priser er der endnu større forskel mellem de to halvdele af landet.

Vest for Storebælt skal man af med 1,46 kroner mellem kl. 22 og 23 som døgnets billigste kW-time-pris, men øst for Storebælt slipper man med sølle 1,01 kroner for det samme fra kl. 23 og frem til midnat.

Det betyder også, at gennemsnitsprisen øst for Storebælt kommer helt ned på 1,16 kroner, mens den er næsten 40 øre højere vest for Storebælt med 1,55 kroner.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk

Mest Læste

Annonce