Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Når Danmark rammes af nyt snevejr: Det vil det koste at arbejde hjemmefra

Forbrug

16/01/2024 13:38

J. Bøgen

Det er ikke kun vejret, der er et godt argument for at tage en dag på hjemmekontoret!

I nat og i morgen rammes Danmark af et nyt snevejr, der dog ikke kommer til at blive lige så voldsomt som det, vi blev ramt af i starten af måneden.

Alligevel fraråder Østjyllands Politi al unødig kørsel fra i aften kl. 23 og frem til kl. 10 onsdag formiddag, ligesom Sydøstjyllands Politikreds opfordrer bilister til at sætte ekstra tid af til at komme på arbejde onsdag morgen.

Men udsigten til trafikale udfordringer er næppe noget, der tiltaler særligt mange, så derfor er det oplagt lige at høre chefen, om man kan arbejde hjemmefra onsdag - elpriserne er nemlig med dig, hvis det bliver tilfældet!

Under 2,50 kroner

Hele onsdagsdøgnet holder elpriserne sig i et spiseligt leje med en makspris per kW-time på 2,44 kroner (kl. 17-18).

Fra midnat, altså når tirsdag bliver til onsdag, vil priserne holde sig under 2 kroner frem til kl. 8 onsdag morgen, med timerne fra kl. 3 og frem til kl. 6 som de billigste (1,74 kroner vest for Storebælt, 1,76 kroner øst for Storebælt).

Når Danmarks håndholdherrer giver bolden op til kampen mod Holland, har vi desuden overstået døgnets højeste kW-timepris, og i løbet af kampen og resten af aftenen fortsætter prisen nedad, så vi slutter døgnet af under de 2 kroner per kW-time igen.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk

Mest Læste

Annonce