Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rema 1000 advarer: Det er ikke os!

Forbrug

07/12/2022 05:45

J. Bøgen

Gå langt udenom!

Det kan godt være, at Black Friday er overstået, men gode tilbud og konkurrencer er jo ikke noget, der kun finder sted i slutningen af november.

Derfor er der ikke noget at sige til, at mange facebookbrugere har kigget interesseret med, når de er stødt på konkurrencer fra dagligvarebutikker på det sociale medie - det er jo altid rart at kunne spare lidt ekstra, ikke?

Der er bare et (ret stort) problem: Det er sandsynligvis ikke Rema 1000, der står bag konkurrencen.

Det skriver Rema 1000 Danmark selv på deres facebookside.

Artiklen fortsætter længere nede.

I opslaget skriver Rema 1000 Danmark:

"Kære kunder

Vi oplever i øjeblikket, at der oprettes en del falske sider, som udgiver sig for at være REMA 1000 Danmark.

Vi er opmærksomme på situationen og er i dialog med Facebook om at få de falske sider fjernet, lige så snart de dukker op.

Vi opfordrer jer til at lade være med at interagere med disse sider.

Skulle du være i tvivl om en side er falsk eller ej, kan du altid kigge efter det blå verifikationsbadge med flueben i, som vi har til at stå i forlængelse af vores sides navn, REMA 1000 Danmark.

En anden indikation på, at siden kan være falsk er, hvis siden er oprettet for nyligt. Det kan du tjekke på den respektive side under ‘Gennemsigtighed på sider’ og ‘Historik’.

Du ønskes en god aften!

Mange hilsner

REMA 1000"

Når denne advarsel så er sendt afsted, skal det lige nævnes, at Rema 1000 faktisk HAR gang i en konkurrence her i december.

På facebooksiden har de således lagt nedenstående opslag op, og det skulle være sikkert nok, at det ikke er svindlere, der står bag denne her!

Mest Læste

Annonce