Furesø henter direktør på Fyn

Furesø har ny direktion på plads. Ny topchef hentes på Fyn mens en anden hentes internt.

To særskilte ansættelsesudvalg har nu i enighed fundet frem til Furesø Kommunes nye kommunaldirektør og velfærdsdirektør. Udvalget har peget på Steen Vinderslev til stillingen som ny kommunaldirektør. Som ny velfærdsdirektør har man peget på Tine Gram, som aktuelt er konstitueret i velfærdsdirektørstillingen. Onsdag den 26. juni blev beslutningerne truffet i de to ansættelsesudvalg bekræftet af Furesø Byråd. Borgmester Ole Bondo Christensen (S) glæder sig til at byde de nye kræfter i direktionen velkommen:

Prøv DenOffentlige

100.000 mennesker læser med hver måned. Skal du være den næste? 

Prøv os! Bestil vores nyhedsbrev - og få automatisk artikler, debat og konstruktiv viden om velfærdssamfundet.

Det er gratis 

"Steen Vinderslev har med mange års solid ledererfaring – heraf 8 år som kommunaldirektør - de kompetencer og den robusthed, der skal til for at sikre, at vi sammen kan løfte de spændende og udfordrende opgaver, vi står overfor. Vi havde et rigtig stærkt ansøgerfelt til kommunaldirektørstillingen, men ansættelsesudvalget fandt, at Steen er den person, der med den sikreste hånd kan lede arbejdet med at føre byrådets politiske visioner og beslutninger ud i livet til gavn for borgerne", siger Ole Bondo Christensen, der peger på, at Steen Vinderslevs erfaringer med erhvervsudvikling samt udvikling af velfærds-, og klimadagsordenen flugter med målsætningerne i Furesø.
 
Steen Vinderslev får følgeskab af Tine Gram på velfærdsdirektørposten. Tine Gram har været leder i Furesø Kommune siden 2012 og siden 1. maj været konstitueret velfærdsdirektør. Ole Bondo Christensen begrunder beslutningen:
 
"Vi have et opløb med flere rigtig dygtige kandidater til stillingen. Tine træder både ind i direktionen med et unikt kendskab til organisationen og nogle stærke visioner om videreudvikling og fornyelse af vores velfærdsdagsorden. Tines måde at lede og inddrage på er vedholdende og ordentlig og helt i tråd med vores vision, som hedder, "Vi skabe løsninger sammen", og tilføjer: "Med ansættelserne har vi nu en samlet og fuldtallig direktion, der kan fastholde det gode tværgående samarbejde i organisationen, herunder i MED-regi. Det sidste er af helt afgørende betydning for af Furesø fortsat er en attraktiv arbejdsplads med høj arbejdsglæde".
 
Steen Vinderslev glæder sig til at blive en del af holdet i Furesø Kommune.
"Furesø Kommune er en veldrevet kommune med et stort potentiale. Samtidig har jeg mødt en kommune med en offensiv og ambitiøs udviklingsstrategi, hvor der er fokus på stærke fællesskaber, investeringer, befolkningsudvikling og natur. Det, synes jeg, er meget attraktivt," siger Steen Vinderslev og forsætter:
 
"Jeg gælder mig til sammen med borgere, ansatte og politikere at arbejde med videreudvikling af Furesø Kommune".
 
Tine Gram ser frem til fortsat at bidrage til Furesøs udvikling fra sin nye position:
 
"Jeg oplever i Furesø blandt politikere, borgere og medarbejdere et kæmpe engagement og en vilje til at arbejde innovativt og se nye muligheder i en tid med udfordringer og knappe ressourcer. Vi skal hver dag sikre god velfærd som gode daginstitutioner og skoler, omsorgsfuld ældrepleje og støtte til vores udsatte. Samtidig skal vi sammen med borgerne og foreningerne løbende udvikle vores velfærdsområder med øje på kvalitet, god borgerbetjening og en effektiv ressourceanvendelse, siger Tine Gram.
 
Om de to direktører
Steen Vinderslev har de seneste 8 år været kommunaldirektør i Middelfart Kommune og er samtidig formand for kommunaldirektørforeningen i region Syddanmark. Inden da har han desuden været centralforvaltningsdirektør i Middelfart Kommune og viceøkonomichef i Fredericia Kommune. Steen Vinderslev har i Middelfart bl.a. stået i spidsen for arbejdet med at udvikle erhvervslivet, bosætning og infrastruktur og sikre en effektiv og veldrevet kommune med en solid økonomi.
 
Steen Vinderslev er uddannet cand.scient. i humangeografi ved Århus Universitet. Sammen med sin hustru Karen Heebøll har han tre børn: Troels, Astrid og Laurids. Steen Vinderslev overtager jobbet som kommunaldirektør i Furesø Kommune fra Christine Brochdorf.
 
Tine Gram har siden 2012 være chef i Furesø Kommune og ledelsesmæssigt har hun været rundt om alle kommunens stabsfunktioner fra jura, betjening af byråd, udvikling, kommunikation til digitalisering, løn & regnskab samt økonomistyring. Tine var i en periode konstitueret centerchef for By- og Miljø. Tine har derudover erfaring fra Beskæftigelsesministeriets departement samt Arbejdsmarkedsstyrelsen.
 
Tine er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Sammen med sin mand Mads Westfall har hun to døtre, Matilde og Nanna. Tine Gram efterfølger i velfærdsdirektørstillingen Niels Milo Poulsen.
Emneord: Furesø Kommune, Middelfart Kommune, Tine Gram, Steen Vinderslev, Kommunaldirektører, 240619
Furesø Kommune på DenOffentlige.dk Furesø Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også