Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Anden forårsweekend i sigte: Sådan bliver vejret

Generelle nyheder

08/03/2024 06:29

J. Bøgen

Det kunne da være værre!

Nå, nu er vi officielt over en uge inde i foråret, og hvordan giver det sig så til udtryk i vejret?

Temperaturerne har ikke ligefrem inviteret til havehygge, t-shirts og de andre ting, der ellers hører med til lunere vejr, men dagene bliver naturligvis længere, vi har ikke fået så meget nedbør, og solen må siges at have skinnet til den helt store guldmedalje.

For mange har det nok været begrænset, hvor meget de har fået brugt vejrudviklingen, da det må siges at være mere reglen end undtagelsen at være indendørs, når man arbejder, men nu er det weekend lige om lidt, så bliver der noget godt vejr at nyde?

Fredag

Ifølge DMI skal vi første lige igennem en fredag, der starter med stedvis tåge, men som ellers bliver tør med nogen sol.

Temperaturen vil ligge mellem 4 og 8 grader, så altså ikke ligefrem forårsvarme.

Om aftenen og natten bliver det tørt og til dels klart, men sidst på natten bevæger skyer ind over landet fra nordøst. Temperaturerne ryger ned mellem 2 graders frost til 2 graders varme.

Lørdag

Når vi så står op på weekends første dag, bliver det til en tør lørdag med perioder med lidt eller nogen sol.

Temperaturerne ligner dem fra fredag, da de vil ligge mellem 3 og 8 grader, men vinden tager til, så det kan føles koldere.

Om aftenen og natten til søndag får vi tørt og til dels klart vejr, og temperaturerne ryger ned mellem frysepunktet og 4 graders varme.

Søndag

Weekenden slutter af med lidt sol, spredte regnbyger og temperaturer identiske med dem fra lørdag.

Vinden holder sig på samme niveau, og ved østvendte kyster kan vi nå op på kuling, så hvis du skal ud at gå med hunden, gælder det om at pakke sig godt ind.

Om aftenen og natten til mandag bliver det mest tørt og til dels klart vejr. Temperaturerne vil ligge fra omkring frysepunktet til 3 graders varme.

Mest Læste

Annonce