Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Barack Obama kommer til dansk provinsby - her bliver billetterne sat til salg

Generelle nyheder

19/01/2024 10:06

J. Bøgen

Er det noget, du kunne tænke dig at være tilskuer til?

Det kan godt være, det efterhånden er en håndfuld år siden, Barack Obama kunne kalde sig amerikansk præsident, men ikke desto mindre har hans ord stadig stor vægt, og mange er interesserede i at høre, hvad den tidligere præsident gør sig af tanker om verden og fremtiden.

Nu får danskerne så mulighed for at høre den tidligere præsident fortælle, når han kommer på besøg i Arena Næstved d. 15. marts.

Alle billetterne bliver sat offentligt til salg, og der kommer uden tvivl til at være stor rift om dem, når man kan købe dem fra tirsdag d. 23. januar kl. 9.00.

Præsident i en svær tid

Den 4. november 2008 blev Barack Obama valgt til USA’s 44. Præsident, hvor han vandt med flere stemmer end nogen andre kandidater i historien (på det tidspunkt). Han aflagde ed i en periode, hvor USA stod midt i den værste krise i årtier.

Nationen var i krig, planeten i knæ, den amerikanske drøm var truet af den værste økonomiske katastrofe siden den store depression.

På trods af et politisk landskab fyldt med forhindringer, hjalp Obamas lederskab med at redde økonomien, genoplive bilindustrien, reformere sundhedsvæsenet til gavn for 20 millioner amerikanere, der pludselig fik sundhedsforsikring, og bragte landet ind på en mere miljøbevidst kurs, alt imens man så den længste periode med jobskabelse i amerikansk historie.

I tider med store udfordringer og forandringer skabte Præsident Obamas ledelse en stærkere økonomi, et mere lige samfund, en nation, der var mere sikker på hjemmebane og mere respekteret rundt om i verden. I Obama-årene begyndte flere mennesker, ikke kun at se sig selv i forhold til et Amerika i forandring, men også at se Amerika, som mulighedernes land, ligesom han gør.

The Obama Foundation

Da de forlod The White House startede Barack og Michelle Obama; The Obama Foundation, hvor de især har dedikeret tiden til at udvikle næste generations ledere. De forsætter ufortrødent deres arbejde med at motivere mennesker over hele verden til at skabe positive forandringer.

Til marts kan man komme i inspirerende selskab med Præsident Barack Obama i Arena Næstved, til en modereret samtale hvor alle billetter kommer i offentligt salg.

”Vi bringer en af verdens mest visionære og veltalende personligheder, USA’s 44. præsident Mr. Barack Obama ind i centrum af en samtale om, hvordan vi ændrer verdens globale udfordringer nedefra”, siger Jakob Brixvold, direktør, Arena Næstved i en pressemeddelelse.

Der kommer billetter til salg i fem kategorier. Som ved Dansk Melodi Grand Prix i Arena Næstved sidste år, vil der i forbindelse med billetstart blive reserveret et begrænset antal billetter, i alle prisklasser, til fysisk salg fra Arena Næstveds foyer.

"Præsident Obama er en af verdens mest indflydelsesrige personer, og han har bestridt verdens mest magtfulde embede som USA’s 44. Præsident. Han har positioneret sig som en leder, der med få ord og stor tillid kan få mennesker til at skabe forandringer, de ikke selv troede var mulige. Det er vigtigt at den inspiration rammer bredt, hvis vi skal starte en bevægelse af holdbare forandringer," siger Jakob Brixvold.

Eventet med den tidligere Præsident, Barack Obama, bliver det største event den tidligere præsident har deltaget i, i Danmark, hvor 3500 gæster får mulighed for at sikre sig en billet.

Mest Læste

Annonce