Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Det bliver koldt i dag, men der er lys forude: Sådan bliver weekendvejret

Generelle nyheder

26/04/2024 05:14

J. Bøgen

Der vil være mærkbart anderledes allerede i morgen!

Der er nu mindre end en uge tilbage af april, og man må sige, at vejret har været i et omskifteligt lune de indtil videre denne måned.

Uheldigvis har de mest gennemgående træk været regn, blæst, kulde og generel øv-vejr, men der har da også været solskin, sommeragtige temperaturerer og vindstille dage.

Man kan jo håbe, at vejrguderne bare lige skal af med det sidste ustadige vejr, inden vi så rammer en lækker sommer, men det ved vi jo af gode grunde ikke endnu.

Hvad vi dog ved er, at det allerede i løbet af weekenden bliver mærkbart lunere

Fredag

Ifølge DMI skal vi imidlertid først igennem en skyet fredag, der også i perioder vil byde på regn eller byger. Mod nord og øst starter dagen dog med nogen sol og mest tørt vejr.

Temperaturerne kommer op mellem 6 og 10 grader.

Om aftenen og natten bliver det skyet med regn eller byger her og der, lokalt klarer det dog i perioder noget op med risiko for tågebanker.

Temperaturerne ryger ned mellem 1 grads frost og 5 graders varme.

Lørdag

Allerede i morgen bliver det noget anderledes i vejret. Her får vi nemlig lidt eller nogen sol generelt, dog med flere skyer og lidt byger i perioder, men det er temperaturerne, der ændrer sig mest.

De kravler nemlig op mellem 8 og 15 grader, varmest mod syd, så der er mulighed for at få noget havearbejde fra hånden eller gå en dejlig tur i forårsnaturen.

Om aftenen og natten til søndag bliver det overvejende skyet med lidt regn her og der, men ud på natten klarer det lidt op østfra.

Temperaturerne ryger ned mellem 5 og 9 grader.

Søndag

Vi slutter weekenden af med skyer med regn her og der og senere byger, men der vil især mod øst også være mulighed for lidt eller nogen sol.

Temperaturerne tager til gengæld endnu et hop opad på skalaen og vil komme op mellem 13 og 18 grader, mod syd lokalt måske lidt varmere.

Om aftenen klarer det op, og natten til mandag tør og til dels klar. Temperaturerne når ned mellem 5 og 9 grader.

Mest Læste

Annonce