Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tocifrede plusgrader på vej: Sådan bliver vejret de næste dage

Generelle nyheder

14/02/2024 05:52

J. Bøgen

Glæder du dig også til foråret?

Der er lidt mere end to uger til, kalenderen skifter fra vinter til forår - og selvom dansk vejr ikke ligefrem er kendt for at holde sig til den slags ændringer, så er det da i hvert fald et skridt i den rigtige retning, hvis man drømmer om sol og sommer og blomster, der spirer.

Og faktisk er der allerede nu lidt forårsfornemmelser i horisonten, når vi kigger på vejrudsigten. Inden denne uge er omme, vil vi nemlig efter alt at dømme have været oppe i tocifrede varmegrader!

Men inden, du nu finder svømmebrillerne og parasollen frem, så må du nok hellere lige se, hvordan resten af vejret kommer til at arte sig ...

Onsdag

Ifølge DMI bliver i dag, onsdag, en overskyet affære med regn mange steder. I løbet af eftermiddagen udvikler det sig imidlertid til opholdsvejr, dog med dis eller tåge fra vest. Temperaturerne vil holde sig mellem 3 og 7 grader.

I aften og i nat bliver det overskyet og diset eller tåget vejr med lidt regn i perioder. Temperaturerne falder minimalt til mellem 2 og 6 grader.

Torsdag

Torsdag fortsætter for onsdag slap, nemlig med skyer, dis og stedvis regn. Temperaturerne tager imidlertid et gevaldigt nøk op og vil ligge mellem 6 og 10 grader, dog kun mellem 3 og 6 grader i det nordligste Jylland.

Torsdag aften bliver med mere udbredt regn fra sydvest, men som natten skrider frem vil der stedvis komme opholdsvejr. Temperaturerne kan ikke rigtigt bestemme sig og vil svinge hele syv grader fra 3 til 10 grader.

Fredag

Vi lægger igen ud med overskyet vejr, men denne gang bliver det med mere udbredt regn fra vest i stedet for de stedvise byger. Temperaturerne holder sig imidlertid oppe i det dejlige leje mellem 7 og 11 grader.

Om aftenen fortsætter det med at være overskyet, men der vil begynde at komme opholdsvejr ind over landet fra vest. Det betyder også, at natten til lørdag bliver mest tør.

Der kommer til gengæld også en opklaring ud på natten, og det får temperaturerne til at tage et betragteligt skridt nedad. Således kan vi forvente nattetemperaturer mellem 1 og 6 grader natten til lørdag, koldest i Nordjylland.

Mest Læste

Annonce