Prisen uddeles i to kategorier: den bedste slagterafdeling i et Supermarked/Hypermarked og den bedste Privatslagter.
Lige nu læser andre
Slagterprisen er en af branchens mest markante anerkendelser og gives til de slagtermestre og teams, der formår at kombinere solidt håndværk med lederskab, nytænkning og stærke kundeoplevelser.
Bag enhver vinder står et engageret team, der i fællesskab skaber kvalitet og kundeservice i særklasse, og samtidig tager ansvar for at uddanne næste generation af slagtere.
Prisen uddeles i to kategorier: den bedste slagterafdeling i et Supermarked/Hypermarked og den bedste Privatslagter, og det har i år været et stærkt felt med hård konkurrence.
Slagterprisen 2025 – en hyldest til branchens bedste
Slagterprisen hylder faglighed og håndværk på højeste niveau. Samtidig har prisen et tydeligt fremadskuende fokus på den grønnere tallerken, på innovation i faget og på rekruttering af nye talenter.
For at komme i betragtning skal de indstillede slagtermestre derfor have mindst én elev og være anerkendt som et stærkt lærested for fremtidens fagfolk.
Læs også
Eva Kunnerup Mohrsen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, udtaler
“Slagterprisen er en hyldest af branchens bedste, og håndværket og passionen er fundamentet, samtidig med at man tager ansvar for elever og det være et godt lærested. Vi hylder derfor en nytænkende og dynamisk tilgang til faget – en fælles holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser,” siger hun.
Steffen Vammen Kolstrup & André Kjelkvist-Born, Slagtermestrene Born og Kolstrup vinder i kategorien privatslagter.
De siger: “Det har været en vild rejse! Og når man får et skulderklap af den her størrelse, så bliver man stolt og glad. Det er noget vi tager med hjem – dem derhjemme har været lige så meget en del af det som vi har, så stor tak.”
Det var en berørt Anders Kjeldberg, der tog imod Slagterprisen 2025 i kategorien Supermarked/Hypermarked.
Læs også
Slagtermester, Anders Kjeldbjerg, MENY, Herning, vinder i kategorien “Supermarked/Hypermarked”, udtaler: “Vi har kæmpet meget rigtig meget for det her. Så at stå her i dag, betyder virkelig meget! Vi har så sejt et team – så nu glæder vi os til at komme hjem og fejre det med vores kunder og resten af vores kollegaer.”
NOMINEREDE
I kategorien Privatslagter
- Kødsnedkeren, Vejby – Slagtermester Flemming Høeg
- Slagter Friis, Frederiksberg – Slagtermester Peter Lindholm
- Slagtermestrene Born og Kolstrup – Slagtermestre Steffen Vammen Kolstrup og André Kjelkvist-Born
I kategorien ”Slagter i supermarked/hypermarked”
- Bilka, Odense – Slagtermester Allan Granly
- Løvbjerg, Esbjerg – Slagtermester Dennis Gaardsted
- MENY Herning– Slagtermester Anders Kjeldbjerg