Gentofte henter intern erstatning for Frank Andersen

Før sommerferien meddelte Gentoftes kommunaldirektør, Frank Andersen, at han skifter til samme stilling i Slagelse Komune fra 1. september. Nu har Gentofte fundet hans afløser.

Direktør for Børn, Skole, Kultur og Fritid, Torben Frølich, bliver fra 1. september 2018 ny kommunaldirektør i Gentofte Kommune. Det besluttede en enig kommunalbestyrelse mandag den 27. august.
 
Torben Frølich har været ansat i Gentofte Kommune siden 1. januar 2015, hvor han kom fra en stilling som direktør i Lokale- og Anlægsfonden.

Torben Frølich blev i sin tid ansat som direktør for Kultur, Unge og Fritid, og i forbindelse med en justering af kommunens administrative organisation i september 2016 overtog han det samlede opgaveområde Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid.

Borgmester Hans Toft glæder sig over at skulle fortsætte samarbejdet med Torben Frølich – nu i rollen som kommunaldirektør:
 
"Stort tillykke til Torben Frølich. Jeg er sikker på, at Torben bliver en særdeles kompetent og vellidt kommunaldirektør. Gennem de godt tre år som direktør har Torben vist, at han mestrer lederrollen på allerbedste vis. Det gælder ledelsen og udviklingen af de meget store kerneopgaver, som han har haft ansvaret for de sidste tre år, og det gælder organisationens udvikling og samarbejdet bredt med alle i hele organisationen. Torbens indsats og ledelse har affødt respekt og tillid hos alle. Jeg ser meget frem til at fortsætte det nære, tillidsfulde og frugtbare samarbejde med Torben, nu som kommunaldirektør".
 
Torben Frølich er 59 år, er gift og har to voksne sønner.
Emneord: Kommunaldirektører, Frank Andersen, Torben Frølich, Gentofte Kommune, 300818
Gentofte Kommune på DenOffentlige.dk Gentofte Kommune
Aktivitet: Artikler: 3 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 30.08.18 Bæredygtighed
  ’Kør Rent’ Tour skal få danskerne til at skifte til elbil

  Flere elbiler giver mindre CO2, og derfor lancerer GREAT nu kampagnen ”Kør Rent”. Seks steder i landet får borgere mulighed for at prøve en elbil og høre mere om, hvordan man kan skifte til elbil og være med til at reducere luftforureningen.

 • 09.08.18 Sundhed
  Nyt kommunalt akutteam behandler borgere hjemme

  13. august indvier Gentofte, Gladsaxe og Rudersdal Kommuner et nyt, fælles akutteam, der skal rykke ud og behandle akut syge borgere derhjemme.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 11.11.15 Velfærd
  OPI-projekt med succes: Smartere genoptræning over mobilen

  Tre årigt OPI-projekt har resulteret i ny dansk virksomhed og udsigt til kommunale besparelser på genoptræning. Den nye løsning øger friheden for patienterne, mens kommunen forventer at kunne spare på udgifterne til genoptræning.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.