Foto: Claus Fisker

Godt nyt til grænsehandlende danskere: Du kan alligevel handle ved grænsen

Det er alligevel muligt at handle ved den dansk/tyske-grænse, selvom det har forlydt sig, at man skal i karantæne ved indrejse i Tyskland.

Siden det kom frem, at der i Danmark er en særlig mutation af covid-19 efter smitte fra mink til mennesker, er der flere lande, der ikke vil have besøg af danskere. Storbritannien er lukket land, og det samme er stort set gældende i Tyskland.

Derfor forlød det sig, at grænsehandlen ville komme til at lukke ned, men det har alligevel vist sig ikke at være tilfældet.

En af de butikker der ville blive hårdt ramt ved manglende salg af sodavand og øl til danskerne er Poetzsch i Padborg, og de har derfor gjort folk opmærksomme på, at det altså stadig er muligt at handle ved grænsen, så længe man ikke opholder sig i Slesvig Holsten mere end 24 timer.

“Grænsen er ikke lukket! Vi har stadig åbent og ja – du må gerne komme ned for at handle. Hvis du opholder dig i Slesvig Holsten i mindre end 24 timer, gælder kravet om test og karantæne ikke. Du kan derfor stadig komme over grænsen og købe ind til jul og nytår,” lyder det i et Facebookopslag fra Poetzsch Padborg.

Du kan også handle på nettet

Hvis du ikke er tryg ved at handle ved grænsen i disse corona-tider, så kan du med rette handle over nettet. Det er nemlig muligt at lave grænsehandel online, hvor du får dine varer leveret direkte til din dør.

Mangler du sodavand, øl eller masser af slik, så kan du kigge forbi online grænsehandel lige her.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer