Greve har skabt rekord mange nye jobs

Greve Kommune skabte sidste år 476 nye private jobs. Dermed er Greve den kommune i Region Sjælland, som har bidraget med fleste nye arbejdspladser sidste år. Det slår et nyt indeks, VækstTendens 2013, fast i dag.

Greve Kommune skabte sidste år 476 nye private jobs. Dermed er Greve den kommune i Region Sjælland, som har bidraget med fleste nye arbejdspladser sidste år. Det slår et nyt indeks, VækstTendens 2013, fast i dag.

Erhvervslivet i Greve har det rigtig godt. Med en beskæftigelsesfremgang i den private sektor på hele 476 personer, er Greve Kommune den kommune, der har bidraget med flest nye arbejdspladser til regionen.

”Vi mærker tydeligt, at Greves virksomheder er præget af optimisme og gode ordrer. Tallene viser tydeligt, hvad flere af vores andre analyser også gør, at der er lys forenden af tunnelen og vi nu går mod bedre tider,” siger Tina Charlotte Koeffod, Erhvervschef, Greve Kommune.

Fungerende borgmester i Greve, Brian Hemmingsen, bekræfter, at de private virksomheder er prioriteret højt i kommunen.

”De er afgørende for, at Greve Kommune kan blive ved med at have en sund økonomi og være et godt sted at bo og drive virksomhed,” siger han.

Væksthus Sjælland står bag analysen, og ifølge direktør Mads Váczy Kragh, betaler det sig at være erhvervsvenlig.

”Generelt er det i de kommuner hvor man prioriterer erhvervsområdet at væksten har været størst. Det peger på at kommunerne i de kommende år kommer til at spille en endnu mere aktiv rolle i forhold til at forbedre virksomhedernes rammevilkår.” siger Mads Váczy Kragh, direktør, Væksthus Sjælland.

I 8 ud af de 17 kommuner i Region Sjælland var den økonomiske vækst stærk nok til at trække beskæftigelsen opad. Tilsammen var der i disse kommuner en vækst på 1.520 nye private job. Sammen med Greve ligger stærke erhvervskommuner som Lejre, Ringsted og Kalundborg i toppen.

Til sammenligning var der sidste år kun jobvækst i 6 ud af de 17 kommuner.

Læs hele rapporten her: http://vaekstanalyse.dk/vaeksttendens

Emneord: Beskæftigelse, Ledige, Dagpenge
Greve Kommune på DenOffentlige.dk Greve Kommune
Aktivitet: Artikler: 72 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også