Niels Tørslev. Foto: Ursula Bach

Gribskov kørte til Vejdirektoratet efter ny direktør

Nyt medlem af direktionen i Gribskov har erfaring både fra Vejdirektoratet og Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning.

Følgende er pressemeddelelse fra Gribskov om ansættelse af ny direktør:

Niels Tørsløv bliver ny direktør for Plan, Teknik og Beskæftigelse i Gribskov Kommune. Han kommer fra en stilling som direktør i Vejdirektoratet med ansvar for Trafikdivisionen.

”Gribskov Kommune står klar i startblokken på vej ud over bakkerne med ny frisk energi. Det er en udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af og præge,” siger Niels Tørsløv.

Kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen siger om valget af ny direktør:

”Det er en stor glæde at kunne byde Niels Tørsløv velkommen til Gribskov Kommune.  Han kommer med stor erfaring og klare visioner. Han har kompetencer og resultater med sig, som gør ham til den rette mand til holdet, der skal indfri vores ambitioner. Jeg ser meget frem til samarbejdet.”

Niels Tørsløv er uddannet landskabsarkitekt og kommer med blandt andet mere end ti års ledererfaring fra Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning. Niels Tørsløv tiltræder den 1. august 2019.

 

Emneord: Niels Tørslev, Gribskov Kommune, Kommunaldirektører, 140619
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også