Rødkilde Gymnasium har 750 elever og beskæftiger 80 lærere. Arkivfoto: Shutterstock

Gymnasie-klasse i Vejle er sendt hjem

En 3.g-klasse på Rødkilde Gymnasium i Vejle blev i morges sendt hjem, da en elev i klassen er blevet testet positiv for coronavirus.

Vejle: I dag - tirsdag den 25. august - om morgenen valgte rektor på Rødkilde Gymnasium i Vejle, Kirstine Kortnum, at sende en 3. g-klasse hjem fra skole, da en elev i klassen er smittet med coronavirus. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det var klokken lidt i ni tirsdag morgen, at eleverne i klassen fik beskeden fra rektor, om at de skulle tage hjem. Herefter vil skolen tage kontakt til sundhedsmyndighederne med henblik på at få klarlagt på klassens videre skæbne.

- I skal nok få mere information, når vi ved mere. Husk nu alle vores retningslinjer om brug af håndsprit, afstand, gåretning og så videre, skrev rektor, Kirstine Kortnum, i en beskeden til skolens elever.

Ifølge rektor, Kirstine Kortnum, havde den smittede elev først en negativ test, men test nummer to var altså positiv. Hun oplyser ligeledes, at eleven ikke har været i skole siden torsdag den 20. august i sidste uge.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer