Halsnæs henter direktør i Furesø

Mangeårig direktør fra Furesø skifter til Halsnæs Kommune.

Den 56-årige Niels Milo Poulsen er ansat som ny direktør i Halsnæs Kommune. Han kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Furesø Kommune og har solid og bred erfaring fra socialområdet.

Niels Milo Poulsen er uddannet cand.scient.adm. og har 19 års erfaring som direktør, heraf de sidste otte år som velfærdsdirektør i Furesø Kommune. Her har ansvarsområderne blandt andet omfattet familie-, social- og ældreområdet, ligesom han også har arbejdet med at skabe en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for borgerne som en del af det frikommunenetværk, som Halsnæs Kommune også er en del af. Tidligere har han desuden været socialdirektør i Furesø og Værløse kommuner. 
Den nye direktør har derfor mange års relevant erfaring at trække på, når han fra 1. maj træder ind i direktionen i Halsnæs Kommune.
 
"Halsnæs Kommune er inde i en spændende udvikling. Derfor har det været vigtigt for os, at den nye direktør besidder stærke kompetencer, som kan bidrage til at føre denne udvikling videre. På baggrund af sin mangeårige erfaring med både ledelse og fagområder er jeg sikker på, at vi med Niels Milo Poulsen kan byde velkommen til en særdeles kompetent direktør. Jeg og den øvrige direktion ser i hvert fald meget frem til samarbejdet," siger Anders Mørk Hansen, kommunaldirektør i Halsnæs Kommune.  
 
Niels Milo Poulsen glæder sig også til at starte i sit nye job.
 
"Jeg har i mine år som direktør i Furesø Kommune god erfaring med at løse økonomiske udfordringer på det sociale område med en sikker og stabil drift til følge. Derfor ser jeg spændende muligheder i at bruge disse erfaringer til at skabe endnu mere fremdrift og nye løsninger i Halsnæs Kommune med en høj grad af involvering. Jeg ved - ikke mindst fra frikommunesamarbejdet - at Halsnæs Kommune i sig selv har rigtig meget positivt at byde på. Så jeg glæder mig til at møde medarbejderne og tage fat på de mange spændende opgaver i kommunen," siger Niels Milo Poulsen. 
 
Privat bor Niels Milo Poulsen på Frederiksberg med sin hustru og yngste barn. 
 

 

Emneord: Niels Milo Poulsen, Halsnæs Kommune, Furesø Kommune, Kommunaldirektører, 290319
Halsnæs Kommune på DenOffentlige.dk Halsnæs Kommune
Aktivitet: Artikler: 21 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også