Netmediet DenOffentlige tilbyder en genvej til værdifuld viden. Helt gratis.

Her er din genvej til viden på DenOffentlige

Kære læser Klik her for adgang til en verden af viden til din sommerferie.

 

Tak fordi du følger med på DenOffentlige.dk. Vi bliver hele tiden flere udgivere og flere læsere, som alle bidrager til en konstant udvikling af mediet. Eksempelvis råder vi nu over Danmarks største casebibliotek, med over 500 forskellige eksempler på gode løsninger. 
 
Brug nogle minutter på at lære DenOffentlige.dk endnu bedre at kende. Der er mange muligheder for at søge god og konstruktiv viden. Herunder får du en mini guide med genveje til temaer, cases og artikler.
 
God fornøjelse, 
 
Nick Allentoft
Stifter, redaktør
 

Miniguide til en verden af viden og inspiration

Du kan altid finde viden, der beriger dig på DenOffentlige. Her er en lille guide til, hvordan du skaber dine egne genveje og iøvrigt bruger mediet. Savner du noget eller nogen på DenOffentlige.dk så hold dig endelig ikke tilbage. Skriv til os. ([email protected])

Over 500 cases i vores case-bibliotek, hvor du finder gode eksempler fra hele landet. Konkrete beskrivelser om alt fra arbejdsmarked over uddannelse til socialområdet, innovation og ledelse.

Offentlig moderniseringfolkeskolereformeninnovation eller velfærdsteknologi er fire eksempler fra vores unikke nøgleord-system, hvor du har hurtig adgang til præcis dine interesser. Hver eneste artikel på DenOffentlige.dk bliver koblet med udvalgte nøgleord. Finder du et nøgleord, der har din særlige interesse, så klik på det og bogmærk siden med nøgleordet. Så har du altid direkte adgang til seneste artikler.

Find de udgivere, du vil følge. Gennem vores direkte adgang til udgiver-databasen kan du finde hver eneste udgivers profilside med alt, hvad de har udgivet. Vi sorterer både i emner som tænketanke eller organisationer, kommuner eller regioner, ministerier eller råd ligesom du også kan finde de leverandører, der deler deres erfaringer og viden med læserne på DenOffentlige.dk

Masser af inspiration fra praktikere og eksperter i vores blogs. Vi har flere faste bloggere og mange aktive blogstafetter, der konstant tilbyder nye viden og eftertanke. Find de seneste blogs her, og find oversigt med alle bloggere og blogstafetter her.

 

Emneord: Genveje, Viden, Ferielæsning, Miniguide
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1360 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Læs også

 • 24.06.20 Velfærd
  Sundhedsplejersker forbedrer flygtningefamiliers integration

  Hvis flygtningefamilier bliver taget ved hånden i deres første tid i Danmark og får hjælp til at bygge bro til det danske samfund, bliver de nemmere en del af fællesskabet, viser analyse af stort projekt.

 • 15.06.20 Velfærd
  Tilsyn i daginstitutioner halter gevaldigt

  I knap hver tredje børnehave og vuggestue ses der slet ikke på børnene, når der laves tilsyn. I forvejen sker tilsynet i tre ud af fire institutioner kun én gang årligt eller sjældnere, viser undersøgelse for FOA.

 • 12.06.20 Velfærd
  Andelen af pædagogiske assistenter i børnehaver skal firdobles

  Flere end hver tredje ansatte i børnehaver og vuggestuer bør være faglærte pædagogiske assistenter, når minimumsnormeringerne indfases, mener FOA. En af de kommuner, som i forvejen går målrettet efter flere pædagogiske assistenter, er Lolland.

 • 12.06.20 Velfærd
  Tusindvis af medarbejdere får ret til fuld tid

  Er man medarbejder i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København og ønsker at arbejde på fuld tid, så skal det også kunne lade sig gøre. Det mener sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling. Et nyt tiltag giver derfor fra 1. september alle medarbejdere, der arbejder på deltid i forvaltningen, ret til at gå op i tid.

 • 09.06.20 Velfærd
  Ligestillingsarbejdet halter i de fleste dagtilbud

  Ny rapport viser, at kun få daginstitutioner arbejder målrettet med at bryde gængse normer for køn, seksualitet, handicap eller etnicitet. Nu skal forskning bane vejen for mere systematisk arbejde med mangfoldighed og ligestilling i danske daginstitutioner.