Hillerød henter ny direktør i Halsnæs

Direktør skifter til Hillerød efter godt fire år i Halsnæs.

Lisbeth Rindom bliver ny direktør for Børn, Skole og Familier og Kultur i Hillerød Kommune. Hun kommer fra en stilling som direktør i Halsnæs Kommune.

Lisbeth Rindom har stor erfaring med sig, når hun starter i jobbet i Hillerød Kommune den 1. april. Hun er i dag direktør i Halsnæs Kommune med ansvar for skoler, dagtilbud, socialområdet, ældre og sundhed. Inden hun i 2015 blev direktør, har hun blandt andet været chef for skoler og dagtilbud, konsulent i KL og har beklædt en række chefposter i både Halsnæs og København.

”På vegne af alle ansatte, så glæder jeg mig til at kunne byde Lisbeth velkommen i direktionen i Hillerød Kommune. Vi får en yderst kompetent og alsidig direktør til et område med meget stor bevågenhed. Vi har fundet et menneske med de værdier, vi vil have her hos os, og med den indstilling til det at låne et offentligt embede, som vi ønsker os, samtidig med at jeg har store forventninger til hendes arbejde for fællesskabets folkevalgte. Jeg er sikker på, at Lisbeth med sin store erfaring er den helt rigtige til at lede de store fagområder videre,” siger kommunaldirektør Erik Nygreen.

Også borgmester Kirsten Jensen glæder sig til den nye direktør.

”Det er et stort og vigtigt område i vores kommune, Lisbeth Rindom skal være direktør for her. Det er et område, vi har høje ambitioner for, og hvor der også er et voksende økonomisk pres, og derfor er jeg glad for, at vi har fået en direktør med en solid ballast og en stærk faglig baggrund, ” siger Kirsten Jensen

Lisbeth Rindom er cand. Pæd. i almen pædagogik fra PDU. Hun har desuden en master i offentlig ledelse.

Lisbeth Rindom er 60 år, bor i København med sin mand. Hun har to voksne børn.

Emneord: Lisbeth Rindom, Hillerød Kommune, Halsnæs Kommune, Kommunaldirektører, 080319
Hillerød Kommune på DenOffentlige.dk Hillerød Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også