Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Genialt tip til at fjerner mærker på gulvet: Tennisbolde er overraskende effektive

Hus og have

07/02/2024 18:11

Kathrine Frich

Har du nogensinde prøvet det tip?

Har du nogle gamle tennisbolde liggende? Disse kan være nyttige, hvis du leder efter en måde at fjerne mærker på dine gulve på.

Det skriver Express

Sociale medier er et fantastisk sted at finde opfindsomme rengøringstips, som at gnide en bananskræl for at lysne dine sko eller bruge citronsaft til at skrubbe snavs fra ovnen af.

Et vidundermiddel

TikToker @sabrinasotoofficial delte et hack til at fjerne mærker fra slidte gulve hurtigt og nemt med en gammel tennisbold.

I et videoopslag på det sociale medie delte hun en video, hvor hun viste, hvordan man nemt kom af med grimme ridser. 

Hun viste, at gnidning af en tennisbold på skrabemærket nemt fjerner mærket på få sekunder.

I videon bruger hun et eksempel, hvor hendes børn har tegnet på gulvet med farveblyanter, men tricket fungerer med enhver form for overfladiske skrammer.

"Hvis dine børn tilfældigvis bare får [farveblyanter] på gulvet på en eller anden måde, har jeg den hurtigste ting at gøre. Hent en tennisbold og gnid bare mærket med det samme."

Virker på gamle mærker

@kamikeepsitclean prøvede også tricket. Med et gammelt mærke sagde hun, at det tog omkring 15 sekunders gnidning, og det meste af mærket blev fjernet fra gulvet.

Efter at have prøvet det på et nyere slid, fjernede det dog mærkerne øjeblikkeligt.

Hun skrev: "4/5 [stjerner], jeg ville sandsynligvis bruge dette hack igen."

I @sabrinasotoofficial videoer, smed hun også et andet nyttigt tip ved hjælp af tennisbolde, specifikt at smide rene tennisbolde i tørretumbleren hjælper tøjet til at tørre hurtigere.

Hun sagde: "I stedet for de dyre uldkugler, du kan købe, skal du bare putte to af disse i din tørretumbler, og du vil reducere din tørretid."

Mest Læste

Annonce