Foto: Screenshot, @jenniferlauraliving / TikTok
Foto: Screenshot, @jenniferlauraliving / TikTok

Genialt trick: Sådan får du stædig tæppekant til at blive nede

Hus og have

11/02/2024 12:42

J. Bøgen

Det billige og nemme trick er gået viralt, og folk hylder gør-det-selv-hackeren, der insisterer på, at det hjælper med at flade krøllede tæppekanter ud på få minutter – og ikke koster dig en krone.

Der er intet helt som spændingen ved at lægge et spritnyt tæppe, men den delikate hjemmedekoration kan hurtigt blive til en irritation, når hjørnerne begynder at rulle op.

Tæpper kan rulle op af flere årsager som de anvendte materialer, hvordan tæppet blev lavet, og hvordan det bliver passet på. Derudover kan tæpper ofte være ret dyre, og i den nuværende økonomiske situation er det en udgift, vi helst vil undgå.

En ekspert fra Rugs Direct sagde: "Dine tæppehjørner kan rulle op på grund af udsættelse for høj luftfugtighed eller et uheldigt spild på tæppets hjørne. Når tæppet tørrer, skrumper det nogle gange ved de våde områder og får hjørnerne til at rulle."

En gør-det-selv-entusiast og ekspert i indretningsdesign har fundet den ultimative metode til at flade dine tæppekanter ud.

Hun delte en how-to-video på sin TikTok-side @JenniferLauraLiving, hvor hun har fået over fire millioner visninger på videoklippet.

Alt, hvad du behøver, er en glas kop og nogle isterninger. Tricket virker inden for få minutter.

Jennifer rådede: "Læg nogle isterninger lige ved hjørnet, sæt koppen der. Her er mit tæppe med de krøllede kanter. Tilsyneladende tager du en kop og sætter den på hjørnet, og så tager du is og sætter det hele vejen rundt om koppen som dette. Og så venter vi."

Jennifer ventede, indtil isen var smeltet, og gik derefter hen for at tjekke, om det virkede. "Det er ret godt," sagde hun.

Begejstrede holdninger

Flere personer reagerede på videoen. En person sagde: "Jeg har gjort det samme med en ispose og en vægt. Det virker fint for mig."

Andre foreslog yderligere ideer for at holde tæppekanter nede.

En person sagde: "Jeg krøller det bare i den modsatte retning i et stykke tid."

En anden tilføjede: "Se op efter tæppetape - en rulle vil vare dig i flere flytninger. Det fungerer perfekt og holder tæppet på plads i hjørnerne."

En anden kommenterede: "Jeg bruger command strips på hjørnerne af mine tæpper. Det virker."

Kilde: Mirror

Mest Læste

Annonce