Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rengøringsekspert med smart trick: Fjern hår og skidt i gulvtæppet med et snuptag

Hus og have

28/01/2024 19:44

Kathrine Frich

Det er ikke altid støvsugeren er god nok.

Det kan være irriterende at håndtere genstridige hår og støv efter støvsugning, men en ekspert har delt et billigt og enkelt trick, der gør rengøringen så meget nemmere.

Det skriver Express

Tæpper, især når familier har børn eller kæledyr, har tendens til at blive rodet, hvilket kræver en ekstra indsats for at skrubbe pletter væk og støvsuge kæledyrshår.

En smule albuefedt

Tæpperensere og rengøringsmidler kan fungere, men de er dyre og kedelige at bruge, heldigvis er der en nemmere måde.

En rengøringsekspert på Mrs Hinch Cleaning Tips Facebook-siden delte et tip om at bruge en vinduesskraberen til at rense tæpper.

Ved siden af ​​et billede af en stor hårklump sagde hun, at ophobningen skete i løbet af blot et par dage.

For at prøve dette hack behøver du kun en vinduesskraber og en smule albuefedt til at tackle det som støvsugeren efterlader.

Korte, faste strøg

Rengøringseksperten anbefalede en normal vinduesskraber, som er let tilgængelig i butikker de fleste dagligvarebutikker.

Hun demonstrerer teknikken og bruger korte, faste strøg til at samle snavs og hår i en bunke, hvilket afslører, hvor effektivt det løfter skjulte snavs i tæpper.

Fans roste rengøringsmetoden, hvor en person udtrykte, at den efterlod hendes tæpper til at se helt nye ud.

En fan delte sin oplevelse og sagde:

"Så jeg er i øjeblikket gravid i 35. uger plus 6 dage. Jeg besluttede at jeg ville give det en chance, da mit tæppe altid har små sorte pletter på, selv efter støvsugning! Og wow! Det er som et helt nyt tæppe igen! Mine hænder er dog ømme nu, og mine arme og ryg vil ikke takke mig senere, men jeg er så glad!"

Mest Læste

Annonce