Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sparer dig penge, tid og besvær: Smid disse 2 ting i tørretumbleren sammen med tøjet

Hus og have

13/12/2023 15:53

J. Bøgen

Det er jo altid rart at spare!

Hvis du er træt af, at tøj klinger sig til andre beklædningsgenstande, når du giver dem gennem en tur i tørretumbleren, er det på tide, at du prøver dette simple trick.

Ind på scenen træder nemlig sølvpapir og tennisbolde, de ultimative statiske dræbere og tørreassistenter.

At smide i tørretumbleren dem sammen med dit tøj hjælper med at fremskynde tørretiden og reducerer samtidig statisk elektricitet.

Brug begge dele

Du skal blot rive et ark aluminiumsfolie af, og derefter krølle det sammen til en lille kugle. Smid det i din tørretumbler og tryk på "start".

Når tromlen snurrer med dit tørretøj, virker folien ved at tiltrække og neutralisere statisk elektricitet. Du behøver ikke bekymre dig om at tøjet "klæber" af statistik elektricitet, når du tager det ud.

Når du så også smider et par tennisbolde med i tørrecyklussen – især med tung belastning som sengetøj, dyner eller puder – kan du forbedre din tørretid yderligere.

Tennisboldene hopper rundt og forbedrer tromlens effekt. De hjælper nemlig med at forhindre, at tøjet klumper sammen klumpning, ligesom de også fordeler varmen jævnt og fremskynder tørretiden.

Måske lidt lækker duft?

Husk, at hverken tennisbolde eller aluminiumsfoliebolde kommer til at tilføje nogen duft til dit vasketøj naturligt - det behøver dog ikke være sådan.

Hvis du vil have en ekstra friskhed, kan du overveje at tilføje et par dråber af din yndlings æteriske olie til aluminiumsfolien eller tennisboldene, før du smider dem i tørretumbleren.

Dette vil tilføje en duft, du elsker, og få dit vasketøj til at dufte fantastisk.

Kilde: Lifesavvy

Mest Læste

Annonce