I mine sko - et dilemmaspil om at være ung og anbragt

Hvordan er det at være ung og anbragt uden for hjemmet? Det giver det elektroniske dilemmaspil 'I mine sko' et indblik i. Spillet er baseret på interviews med tidligere anbragte unge.

I dag er det min fødselsdag, nu er jeg femten år. Dagen er gået bedre end frygtet. Far og hans familie blev væk, så det var bare mor, mormor og mig, der sad og spiste pizza. Mor var næsten i godt humør. I hvert fald indtil mormor gik …

Sådan begynder historien i spillet ‘I mine sko’, som handler om at være ung og anbragt uden for hjemmet.

Spillet giver et indblik i de dilemmaer, en anbragt ung kan støde på i sin familie og i mødet med ‘systemet’. Spillet fører læseren gennem en historie, og læserens valg undervejs afgør, hvordan historien udvikler sig.

Baseret på interviews med unge
Historien er opdigtet, men er baseret på virkelige situationer. Spillet er blevet til på baggrund af interviews med tidligere anbragte unge.

Dilemmaspillet er udviklet som led i projekt Platform for brugerindflydelse, der er finansieret af Det Obelske Familiefond og Helsefonden.

Hent spillet her.
 

Emneord: Socialt Udviklingscenter SUS, I mine sko, Anbragte børn, Anbringelser
Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 81 | Events: 46 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også