Foto: Shutterstock

Ikke alligevel: Ansættelsen af fyret DR-vært trækkes tilbage

Ansættelsen bliver alligevel ikke til noget.

I fredags kom det frem, at trods sager om krænkelser, trusler og upassende adfærd, så havde den tidligere DR-vært Mads Aagaard fået nyt job. 

I efteråret blev Mads Aagaard fyret fra DR. Han var vært på P1-programmet Shitstorm, men DR valgte at fyre ham. 

“P1-vært Mads Aagaard Danielsen er nu – efter først hjemsendelse, undersøgelse og siden obligatorisk høringsperiode på to uger – afskediget på baggrund af manglende tillid til ham og hans varetagelse af opgaven som vært og programmedarbejder i DR,” skrev DR i en pressemeddelelse tilbage i efteråret.

Men i fredags blev det offenlig kendt, at radioproduktionsselskab Rakkerpak havde valgt at ansætte den tidligere DR-medarbejder. 

Ikke alligevel 

Men ansættelsen bliver alligevel ikke til noget. Det skriver Tor Arnbjørn, direktør for Rakkerpak, på Twitter:

“Jeg er super ked af den utryghed vores beslutning i Rakkerpak om at ansætte Mads Aagaard har skabt, både internt og overfor de mennesker der var part i den sag han havde i DR. Vi har lyttet til kritikken og trukket ansættelsen tilbage. Det var en fejlvurdering, som vi beklager,” lyder det på Twitter fra Tor Arnbjørn.

Tor Arnbjørn har delt en længere forklaring, hvori han gør det klart, at præmissen for ansættelse var, at den ikke skulle skabe utryghed blandt ansatte på Rakkerpak. Men det har den vist sig at gøre, og det er grunden til, at ansættelsen af Mads Aagaard trækkes tilbage. 

Han uddyber, at det er en beslutning, som Mads Aagard er enig i. Du kan se hele opslaget herunder, og du kan læse mere om baggrunden bag fyringen fra DR i denne artikel:

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.02.21 Kultur
  Ny undersøgelse: Bykommuner i bund og Fanø i top

  Hvis man kunne værdisætte naturen i din kommune med ét tal, hvad ville det så være? Det har forskere på Aarhus Universitet regnet på og kåret Danmarks mest og mindst biodiverse kommuner.

 • 19.02.21 Kultur
  1 ud af 3 danskere vil gøre det mindre i fremtiden

  Coronakrisen ændrer vores flyvevaner, for knap hver tredje dansker vil flyve mindre, når pandemien er fortid, viser en ny befolkningsundersøgelse

 • 17.02.21 Kultur
  Danmark får endnu en verdensrekord - Dette bruger vi flest penge på

  Det globale salg af økologiske fødevarer har aldrig været større. I 2019 rundede det 106 mia. euro, og danskerne lægger sig igen forrest. Ikke alene har Danmark den største økologiske markedsandel. Danskerne er nu også dem, der bruger flest penge på økologi pr. indbygger. Det fremgår af en ny international rapport, som offentliggøres i dag.

 • 10.02.21 Kultur
  Nye kulturaftaler skal løfte kulturen i hele landet

  I de næste fire år vil 12 kulturregioner rulle 29 indsatsområder og utallige projekter ud til glæde for især børn og unge. Det sker gennem de såkaldte kulturaftaler, som indgås med kommunerne, og som kulturministeren har underskrevet.

 • 05.02.21 Kultur
  Sne i Danmark: Her er der skispor

  Flere steder i landet er der nu trukket friske spor til langrendsløb. Uanset om der er præpareret spor eller ej, er du altid velkommen til at stå på ski i alle statens skove og naturområder.