Sundhedspris har fokus på pårørende i 2019

Danske Regioner har åbnet for indstillinger til prisen for Årets Borgerinddragende Initiativ. Prisen går i år til et projekt, der har fokus på at inddrage og støtte pårørende.

Du kan nu indstille et pårørende-initiativ til Årets Borgerinddragende Initiativ. Prisen bliver uddelt for fjerde år i træk, og i år har den fokus på pårørende. For mange patienter er de pårørende nemlig en afgørende ressource undervejs i deres behandling og pleje.
 
Hvis du kender til et initiativ, der gør en forskel for pårørende, eller som inddrager dem på en god måde, så kan du indstille det her:
 
Det kan for eksempel være et initiativ, der støtter de pårørende, eller et initiativ, der anvender den viden, som de pårørende har.
 
Indstillingsperioden løber fra den 11. december 2018 til den 22. januar 2019. Vinderen kåres på Danske Regioners generalforsamling den 11. april 2019.
 
Det er repræsentanter fra regionerne, patientforeninger og faglige organisationer, der udvælger 5-7 nominerede. Endelig kårer et patientpanel det initiativ, der løber med prisen for Årets Borgerinddragende Initiativ.
 
Emneord: Regionerne, Danske Regioner, Sundhedsområdet, Borgerinddragelse, 121218
Danske Regioner på DenOffentlige.dk Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem danske regioner...
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også