Foto: Vejdirektoratet
Foto: Vejdirektoratet

Advarer om larm, gener og forsinkelser: Nyt vejarbejde starter snart

Infrastruktur

10/5/21 7:45

Theis

I en periode skal bilister forberede sig på, at den daglige køretur tager ekstra tid.

Vejdirektoratet fortæller i en pressemeddelelse, at direktoratet fra i dag af går i gang med et stykke asfaltarbejder, der for en tid vil trække veksler på de lokale bilister. 

"Fra mandag den 10. maj til onsdag den 12. maj lægger Vejdirektoratet asfalt i krydset mellem Hillerødvej (rute 16) og Frederikssundsvej (rute 211) i Kregme," skriver Vejdirektoratet, inden meddelelsen fortsætter:

"Vejdirektoratet har det seneste års tid arbejdet med at ombygge rundkørslen på Hillerødvej ved Kregme til et signalreguleret kryds. Ombygningen vil forbedre fremkommeligheden og øge sikkerheden i et stærkt trafikeret kryds. Nu er tiden kommet til at lægge asfalt på vejen ved krydset."

Kan blive udskudt

Vejarbejdet forventes at strække sig over tre dage. 

"Asfaltarbejdet udføres mellem 18.30-06.00 alle tre dage. Som følge af vejarbejdet vil der periodevis være opsat signalregulering på Frederikssundsvej, så bilisterne skal forvente ekstra gener og forsinkelser;" skriver Vejdirektoratet og tilføjer:

"I forbindelse med vejarbejdet vil der i perioder være larmende arbejde fra diverse maskiner. Arbejdet er vejrafhængigt. Det kan derfor ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrliget."

"Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte udføre for naboerne og trafikanterne, både angående støjen og de trafikale forhold. Det oplyses desuden, at yderligere information om vejarbejder og den generelle trafiksituation kan ses på Trafikinfo.dk"

Det forventes at det samlede arbejde med krydset vil være færdigt i begyndelsen af juni, understreges det i pressemeddelelsen. 

Annonce