Scharff afløser Rose Skaksen i DI Service. Rose Skaksen er blevet Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Jakob Scharff hopper fra Dansk Erhverv til DI

På grund konkurrenceklausul har Jakob Scharff fået en ekstra lang sommerferie. Den 1. september bliver han direktør i DI service.

Den 1. september tiltræder Jakob Scharff som ny branchedirektør for DI Service og chef for afdelingen for offentlig-privat samarbejde, skriver DI Service i en pressemeddelelse. Han afløser Mette Rose Skaksen, der rykker til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som vicedirektør.

Organisationen oplyser, at Jakob Scharff bliver repræsentant og talsperson for DI's medlemsvirksomheder inden for servicebranchen, der dækker virksomheder inden for bl.a. rengøring, ejendomsservice, vagt- og sikkerhed, erhvervsvaskerier, pleje- og omsorg, kantinedrift, vikarbureauer og posthåndtering. Branchen omsætter samlet set for 140 mia. kroner om året og beskæftiger mere end 140.000 medarbejdere. 

Jakob Scharff skal desuden være chef for DI's afdeling for offentlig-privat samarbejde, der bl.a. arbejder for en effektiv offentlig sektor med mere konkurrence om statslige opgaver.
 
Jakob Scharff har de seneste år været markedschef i Dansk Erhverv, hvor han har arbejdet siden 2011. Inden da var han i en årrække projekt- og kontorchef i Kommunernes Landsforening.
 
Scharff oplyser via sin Facebook, at han på grund af konkurrenceklausul er fritstillet fra Dansk Erhverv, og således får en lang sommerferie. 
 
"Jeg glæder mig fremover til at træde et skridt frem i DI's rammer, at være med til at indfri servicevirksomhedernes vækstpotentiale og ikke mindst styrke offentligt-private alliancer. Jeg er indtil september sendt på "garden leave" af konkurrencemæssige årsager," skriver Scharff på Facebook. 
 
Jakob Scharff er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter i 2000.
Emneord: Jakob Scharff, DI Service, Offentligt privat samarbejde, 220517-1
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også